algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Les estadístiques acompanyen el Mallorca a la Copa

El sorteig de setzens de final de la Copa del Rei ha dictat que el Reial Mallorca s'enfronti a l'Eibar el pròxim 5 de gener a l'Estadi Municipal d'Ipurúa.

Els dos equips s'han enfrontat 17 vegades en la seva història, cap d'elles ho han fet a la competició copera i només s'enfrontaren a Primera Divisió la temporada 2019/2020.

La darrera vegada que els dos equips es trobaren en competició oficial fou la temporada que el Mallorca tornava a la màxima competició. El calendari va voler que a la jornada inaugural, l'Eibar visités Son Moix, on els mallorquins guanyaren (2-1). El mateix va passar a la segona volta, el Mallorca guanyà a dins Ipurúa amb el mateix resultat (1-2).

Per altra banda, el darrer partit en el qual els dos equips s'enfrontaren en el terreny de joc, fou aquest passat estiu en un amistós que guanyà el Mallorca (1-0).

De les 17 vegades que s'han enfrontat, el conjunt mallorquinista ha guanyat en 11 ocasions, i només ha perdut tres partits, dos d'ells a l'estadi del País Basc.

A més, els mallorquins han marcat 20 gols i els bascs només 10.

És evident que les estadístiques conviden a l'optimisme, però ja hem pogut comprovar amb els partits de la resta d'equips mallorquins que en aquest nou format de la competició, pot passar qualsevol cosa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.