cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Presentada la 45ena edició del trofeu Ciutat de Palma de futbol

Aquest divendres s'ha fet al vestíbul de l'Ajuntament de Palma la presentació del 45è Trofeu Ciutat de Palma de Futbol, que disputaran el Mallorca i el Cagliari Calcio aquest dissabte a les 20.30 hores a l'estadi de Son Moix.

A l'acte han intervingut el batle de Palma, José Hila; el CEO de Negocis del RCD Mallorca, Alfonso Díaz, i el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard.

José Hila ha felicitat el Mallorca i l'afició mallorquinista pel seu ascens, «era el que tothom desitjava i ens fa molta alegria. Celebrarem el Ciutat de Palma amb un equip de primera de la Lliga Espanyola, una de les competicions més importants que hi ha al món», ha dit. El batle ha explicat que espera que la millora de la situació sanitària general permeti anar ampliar els aforaments «en una temporada que ens doni moltes alegries, desprès d'un any i mig, hi ha moltes ganes». Hila ha desitjat molta sort a l'equip: «esper que el Trofeu Ciutat de Palma quedi a Palma».

El CEO del Mallorca, Alfonso Díaz, ha explicat que «iniciam aquesta temporada molt il·lusionats, començar-la amb aquest trofeu és un orgull i un plaer». Díaz ha tengut unes paraules per a l'afició i ha assegurat que ara «ja podem dir a nivell nacional i internacional que hem tornat».

El president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard ha donat la benvinguda a la celebració del torneig desprès de l'aturada obligada de l'any passat per la pandèmia. Bestard ha assegurat que aquest acte d'avui «dona el sus a una temporada que serà molt positiva, amb el Mallorca a Privera, que serà un plus important per a la ciutat».

Enguany, amb motiu de les mesures de prevenció del Covid-19, la cabuda màxima autoritzada pel Govern és de 5.000 persones i les entrades s'han adjudicat per sorteig entre els abonats. Els assistents, majors de 12 anys, hauran de presentar un certificat de vacunació completa, una PCR negativa de fins a un màxim de 72 hores o acreditar haver patit la malaltia dins els sis mesos precedents.

El Trofeu Ciutat de Palma és un trofeu tradicional d'estiu que es celebra des de l'any 1969, és un dels més antics i que manté la tradició i l'essència mallorquinista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per baladre, fa mes de 2 anys

Com a mínim falta un mig de contenció, un davanter 9 i un extrem. Per cert sturritge ha desaparegut de les notícies. Periodistes feis la vostra feina, heu quedat penjats del que comunica el club.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente