algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El Mallorca sortejarà entre els seus abonats les 4.086 entrades del partit de diumenge

El RCD Mallorca ha anunciat aquest dijous que realitzarà un sorteig davant notari, entre els seus abonats, per a repartir les 4.086 entrades que té permeses per al partit que l'enfronta aquest diumenge (20.45 hores) a l'Alcorcón amb motiu de la jornada 39 de LaLiga SmartBank.

El club, que s'està jugant l'ascens directe a Primera, és un dels clubs que podrà permetre l'accés de públic al seu estadi en pertànyer a les Balears que estan en fase 1 de la pandèmia. Per aquest motiu, i amb el 30% de l'aforament màxim permès, tenint en compte la normativa de metro i mig de distància, el Visit Mallorca Estadi podrà albergar un total de 4.086 espectadors.

«L'abonat del RCD Mallorca podrà optar a aquesta entrada a través del portal de l'abonat (ha d'estar donat d'alta) mitjançant la seva inscripció des de ja per a participar en un sorteig que es realitzarà davant de notari», ha informat el Mallorca.

Un pic s'obri el termini d'inscripció, els abonats tendran fins al dissabte 15 de maig a les 8 hores per a fer la seva inscripció per al sorteig, que es farà a les 10 hores de dissabte mateix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mas Seguí, fa mes de 2 anys

vull accecir a entrada

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente