algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Tsunami Democràtic vol fer visible el ‘Spain, sit and talk’ durant el partit Barça-Madrid de futbol

Tsunami Democràtic ha emès un comunicat en què proposa al Futbol Club Barcelona i al Reial Madrid que durant el partit de futbol masculí que els dos equips jugaran el 18 de desembre permetin de fer visible el missatge ‘Spain, sit and talk’ a les grades i al camp.

«En un moment d’excepcionalitat política Tsunami Democràtic demana la implicació del Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid. El món de l’esport no pot restar aliè als problemes socials» afirma l'organització pro democràcia.

En el comunicat, el Tsunami Democràtic defensa que «és una petició que respecta el lliure desenvolupament d’un partit de futbol que molta gent espera i, al mateix temps, fa visible la situació d’excepcionalitat que vivim, reclamant el diàleg per posar fi a la situació d’exclusió i segregació política que pateix una part majoritària de la població catalana».

Tsunami Democràtic afirma que espera «una resposta els propers dies, abans d'emetre un altre comunicat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per democràcia, fa mes de 4 anys

Tot el que sigui publicitar que paÑau té un problema de democràcia i fer que tothom se´n assabenti és important pels interessos catalans. Sabem que paÑau no coneix la vergonya i, si volgués seguir així, sabent-ho algun soci comunitari d´Europa el pugui pressionar per antidemocràtic i incomplidor. Això també és important.

Valoració:5menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

Això és abaixar moltíssim les pretensions. Hem passat de demanar la independència a demanar sentar-se i parlar i a més en anglès que és la llengua d´un país que no vol vol saber res de nosaltres, ni a la UE, nI a l´euro, ni enlloc. A més som catalans i hem de fer les proclames en català. Penso que no val la pena, o posem una gran pancarta demanant la independència de Catalunya, o el referèndum en el pitjor dels casos, o no val la pena perdre el temps demanant permis al Barça i encara menys al Madrid per sentar-se a parlar.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente