nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

N’Sue i Tejera poden tornar a l’onze inicial

El mallorquí i el català apunten a la titularitat en vista del partit de diumenge a l’estadi Vicente Calderón davant l’Atlètic de Madrid, en detriment de Pereira i Víctor

51024
Tejera i N'Sue, celebrant un gol a El Molinón. | Reuters - Felix Ordoñez.

El tècnic del Reial Mallorca, Joaquín Caparrós, medita seriosament introduir canvis en l'onze inicial, al marge de l'obligat de Pau Cendrós pel lesionat Zuiverloon en el lateral dret, en vista del partit de diumenge a l'estadi Vicente Calderón contra l'Atlètic de Madrid. Així les coses, el d'Utrera podria fer un lloc en l'equip titular al mallorquí Emilio N'Sue, que es perdé el matx contra el València per sanció, i al català Sergio Tejera. Si així fos, els dos futbolistes sacrificats serien el francès Michael Pereira i l'algaidí Víctor Casadesús. A aquesta conclusió es pot arribat després d'observar el partidet de l'entrenament d'ahir a la ciutat esportiva Antonio Asensio, en el qual Caparrós assajà amb un possible onze. En aquest equip, tampoc no hi era el migcampista palmesà Pep Lluís Martí, qui amb unes molèsties en el turmell i per precaució abandonà la sessió preparatòria abans d'hora. En el seu lloc jugà l'argentí Fernando Tissone. Això sí, no sembla res greu i en principi no hauria de tenir cap problema per jugar al Calderón.

De aquesta manera, davant l'Atlètic de Madrid, Caparrós podria apostar per un onze format per Aouate a la porteria; Cendrós, Chico, Ramis i Bigas en defensa; Pina i Martí formarien el doble pivot en el centre del camp, amb N'Sue i Castro a les bandes i Tejera a la mitja punta, que cobriria l'esquena a l'isrelià Hemed, que serà una vegada més la principal referència ofensiva.

El retorn d'N'Sue a la titularitat no estranya ningú, ja que havia jugat d'inici en els sis partits de Lliga anteriors al del València i se'l considera un dels jugadors més importants i amb major projecció de l'actual plantilla del Mallorca. Per contra, l'entrada de Tejera en l'equip titular es pot avaluar com un intent per part de Caparrós de donar més fluïdesa a les transicions en atac, perquè el català és un dels jugadors més creatius i amb major visió de joc de la plantilla. El tècnic vermell valora donar diumenge la iniciativa a l'Atlètic i, ben ordenats en defensa, jugar al contracop al Calderón.

N'Sue: "Serà difícil, però podem treure un bon resultat del Calderón"

L'extrem del Reial Mallorca Emilio N'Sue es mostra prudent en vista del partit de diumenge contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón, però al mateix temps confia que l'equip podrà aconseguir un bon resultat davant un rival que no ha fet cap gol en cinc dels set partits de Lliga que s'han disputat. "L'Atlètic al seu camp sempre surt molt fort i serà un partit difícil. Diuen que enguany no fa gols, però hem d'anar molt alerta. Sabem que si tenen un bon dia et poden fer un vestit nou. Hem de jugar amb confiança, fer el nostre joc i utilitzar les nostres armes. Serà complicat, però pensam que podem treure un resultat positiu del Calderón", assegurà N'Sue en la roda de premsa posterior a l'entrenament d'ahir.

N'Sue, que era un dels pilars principals en els esquemes de Michael Laudrup i que sempre havia jugat d'inici, abans de l'arribada de Joaquín Caparrós a la banqueta mallorquinista, reconeix, després de no jugar per sanció contra el València dissabte passat, que desconeix si diumenge serà titular. "Amb aquest entrenador mai no se sap qui jugarà. Hi ha molta competència i la cosa està difícil, però jo afront el matx amb il·lusió i confiança en mi. Sabem que a ell li agrada fer gran el camp i jugar a l'espai, amb velocitat i al contracop. Posar pilotes als espais, córrer i centrar a l'àrea com més prest millor, i aquest joc s'adapta força a les meves qualitats", va assenyalar Emilio N'Sue, qui admet que "és una sort poder comptar amb un dels millors entrenadors d'Espanya i que sap treure el màxim de cada jugador".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.