algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Els administradors volen que Manzano torni 250.000 €

Consideren que el tècnic andalús cobrà uns doblers que no li corresponien per prima de permanència del curs 2008/09

Els administradors concursals del Reial Mallorca, Sebastià Frau i Gaià, José Miguel Cregenzán Sanz i l'empresa Deltasport, representada per Pedro Mir Buades, elevaran a l'extècnic mallorquinista Gregorio Manzano una petició amistosa de reemborsament per valor de 250.000 euros corresponents a unes quantitats cobrades presumptament de força indeguda per l'entrenador de Jaén durant la temporada 2008/09. Així ho revelà a la premsa el president del Reial Mallorca, Jaume Cladera, qui anuncià que els detalls d'aquesta qüestió foren explicats de manera minuciosa al consell d'administració pel conseller i cap dels serveis jurídics del club, Miquel Coca.

Els administradors concursals investiguen un possible pagament per duplicat fet a favor de Manzano, i 200.000 dels 250.000 euros que li reclamen corresponen a una prima de permanència que es va facturar al club, després que el tècnic hagués cobrat anteriorment un premi de 250.000 euros per haver fet que l'equip es classificàs entre els 10 primers a la Lliga, malgrat que el contracte de renovació firmat el gener del 2008 deixava ben clar que les primes no eren acumulatives i que només es tenia dret a cobrar la de major quantia.

Els altres 50.000 euros que es reclamen a Manzano tenen l'origen en una modificació contractual redactada en un annex que pactaren l'entrenador de Jaén i el llavors president Vicenç Grande el 5 de novembre del 2005. Aquest annex recollia les diferents gratificacions extra que Manzano tindria dret a percebre si aconseguia que l'equip quedàs entre els llocs tretzè i setè, i que oscil·laven entre els 75.000 i els 350.000 euros. Com la temporada 2008/09 el Mallorca acabà la Lliga novè, Manzano s'embutxacà 300.000 euros, és a dir, 50.000 més dels pactats inicialment per quedar entre els deu primers classificats.

Els administradors consideren que el contingut d'aquest annex pactat entre Manzano i Grande perjudica la massa concursal i, per aquest motiu, i atès que fou firmat dins els dos anys anteriors al concurs, és subsceptible de ser impugnat. Si al final no s'arriba a cap acord amistós, s'intentaran recuperar aquests doblers per la via judicial.
Per altra banda, Jaume Cladera va afirmar que no té coneixement del contracte suposadament fals que Manzano presentà als administradors i en el qual es basa el Mallorca per impugnar el deute de 2 milions d'euros que reclama el tècnic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.