algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Valdés: “No puc imaginar un Barça sense Pep”

El porter català opinà que l'equip està en la línia correcta, tant en joc com en resultats

El porter Víctor Valdés va manifestar ahir que no pot imaginar-se "un Barça sense Pep (Guardiola)", perquè "un dels secrets d'aquest equip, per no dir el més gran, és el seu entrenador".

Malgrat que Guardiola ja sona com a substitut d'Alex Ferguson en el Manchester United, Valdés no ho veu lluny del Camp Nou: "Jo ara mateix no m'ho puc imaginar. Primer, pel bé del club, perquè posar-lo d'entrenador ha estat un dels majors encerts de la història d'aquest club i, segon, perquè vull continuar guanyant".

Pel que respecta a l'equip, el porter català no creu ni de bon tros que hagi baixat el seu rendiment respecte a passades campanyes, sinó tot el contrari.

"Els rivals cada vegada ens coneixen més i lògicament l'oposició és més forta. Hem tingut alguna ensopegada inesperada en aquest inici de Lliga, però no veig cap motiu per dubtar. Crec que ja estam en la línia que hem d'estar, fins i tot pel que fa a joc i resultats, i que s'estan fent coses millor que en temporades anteriors", va argumentar.

Demà, el Barça tindrà l'oportunitat de ratificar aquesta millora davant d'un dels ossos de la Lliga, un Sevilla renascut de la mà de Gregorio Manzano.

En aquest sentit, Valdés espera "el rival fort de sempre, sobretot en la part de dalt", un equip que, "malgrat que no ha estat molt encertat respecte als resultats" en aquest inici de temporada, "ha tingut un canvi d'entrenador i de filosofia" que sembla haver-li servit per recuperar el nivell.

El barcelonista també es va referir a la possibilitat que el Barcelona-Madrid es disputi dilluns, 29 de novembre, una cosa que no li agrada: "No crec en els partits de Lliga en dilluns. Pot ser que tinguin la mateixa audiència que en diumenge, però com a professional m'estim més jugar en cap de setmana", va sentenciar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.