algo de nubes
  • Màx: 11.84°
  • Mín: 7.77°
11°

Xavi Hernández acudirà a Oviedo en representació del FC Barcelona

Els entrenadors del Reial Madrid i del FC Barcelona deixaren clar que cap dels seus jugadors de la Selecció anirien al lliurament del Premi Príncep d'Astúries

El migcampista Xavi Hernández acudirà finalment en representació del FC Barcelona a l'entrega de la selecció espanyola de futbol del Premi Príncep d'Astúries dels Esports 2010, que es lliurarà aquest divendres a Teatro Campoamor d'Oviedo, segons han confirmat a Europa Press des de l'organització.

Des de la setmana passada s'havia generat una petita polèmica sobre la presència o no dels futbolistes internacionals del Reial Madrid i el FC Barcelona en aquesta gala, i tant el portuguès Jose Mourinho com Pep Guardiola havien deixat clar que cap dels seus jugadors implicats hi acudiria ja que l'endemà tenien partit de la Lliga BBVA.

Tot i això, el club madridista va reaccionar l'endemà i va confirmar que el capità de l'equip, el porter Iker Casillas, que ostenta el mateix rol en el combinat nacional, estaria a la capital del Principat.

Per la seva banda, el conjunt blaugrana va continuar descartant enviar-hi algun membre i fins i tot va arribar a emetre un comunicat en què assegurava que els seus vuits campions del món se sentien «representats» per Casillas.

Finalment, davant del dubte de si seria Andrés Iniesta, heroi de la final amb el seu gol a Holanda, o el de Terrassa, el Barcelona es va decantar per aquest últim, arrossegat últimament per problemes físics i que podria descansar aquest cap de setmana.

D'aquesta manera, en la recollida del premi estaran, al costat del seleccionador Vicente del Bosque, a més dels dos futbolistes esmentats, Pepe Reina (Liverpool), Joan Capdevila i Carlos Marchena (Vila-real), Fernando Llorente i Javi Martínez (Athletic Club), Jesús Navas (Sevilla) i Juan Mata (València).

En canvi, faltaran els madridistes Sergio Ramos, Xabi Alonso, Raúl Albiol i Alvaro Arbeloa, els blaugranes Víctor Valdés, Carles Puyol, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Pedro Rodríguez i David Villa, el davanter del Liverpool Fernando Torres, el canari David Silva (Manchester City) i Cesc Fàbregas (Arsenal).

Durant el matí, els Prínceps d'Astúries rebran en audiència el president de la Federació Espanyola de Futbol, Àngel María Villar, a l'hotel de la Reconquesta d'Oviedo juntament a la resta de premiats d'aquest prestigiós guardó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Esteban, fa mes de 13 anys
Buenos días, si alguien quiere conseguir por la cara el FIFa 11 o una camiseta firmada por Iniesta, sólo tiene que participar aquí http://bit.ly/b2UewG diciendo cuál es el partido o jugada favorito
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente