algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

El futbol de ca nostra

Enganats
La indignació a Manacor augmenta. El Fisiomedia ja ha acabat la paciència i reclama solucions per poder jugar a Manacor. Al club se senten menyspreats i enganats per les institucions (sobretot per la nul·la implicació del Consell de Mallorca), les quals prometeren que l'equip podria jugar la segona meitat de la temporada del seu retorn a la màxima categoria del futbol estatal al seu remodelat pavelló. Des del club, presidit per Miquel Jaume, es considera que no s'ha avançat gens per fer realitat aquest projecte. Aquesta infraestructura, tal com assegura el batle manacorí, Antoni Pastor, està "preparada des de fa quatre mesos". Davant aquesta tessitura, des del club es plantegen la viabilitat d'un projecte separat de les arrels que li donen la vida. Els patrocinadors manacorins no es volen implicar en un equip que no juga a la ciutat i els potencials espònsors de Palma no es volen involucrar en un projecte que té els dies comptats al Palma Arena. La situació que recorda molt la que visqué el Fisiomedia dues temporades enrere en la seva primera incursió a la Divisió d'Honor del futbol sala espanyol, durant la qual no pogueren disputar cap partit a Manacor.

Segons
El Manacor de Jaume Mut s'ha enfilat a la segona posició de Tercera, a només un punt del líder, el Constància. Parlant d'un dels grans clubs de Mallorca, no seria estrany que els manacorins es fessin amb la noblesa del futbol de ca nostra, però després de la situació que han viscut és una arrencada que ningú al club no esperava. El descens a Preferent i les dificultats econòmiques empenyeren l'entitat a una regeneració que començà pel planter i acabà amb la directiva. Així, la temporada passada confeccionaren una plantilla formada per jugadors de la localitat amb la intenció de retornar a la màxima categoria del futbol balear. Aconseguiren el títol de Preferent sense problemes i el retorn a Tercera s'assolí amb els peus en terra, pensant a salvar la categoria. Així, les sis incorporacions que es produïren durant l'estiu provenien de Preferent, d'acord amb les directrius d'humilitat imperants a l'entitat. D'aquesta manera, les set victòries, l'empat i la derrota que mostren els registres del Manacor evidencien que, amb esforç, implicació i molta il·lusió, els resultats també poden arribar.

Sense centrals

El Manacor haurà d'afrontar el proper compromís de Lliga sense els dos centrals titulars. Julio Huertas i Abel no podran viatjar a Eivissa per enfrontar-se a la Penya Esportiva per sanció, per la qual cosa Jaume Mut haurà de reconstruir la defensa. Serà un partit interessant en què es calibraran les expectatives de dos conjunts que han començat la temporada amb dinàmiques oposades.

Ben diferent

L'inici de Lliga que protagonitza l'Alqueria de Primera Regional contrasta de manera radical amb la temporada passada. Després de set jornades, són líders amb 18 punts, mentre que l'any passat, en la mateixa jornada, eren coers, amb només 3 punts en el recompte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.