algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 6.86°

Nunes continua sense rebre l'alta

El central portuguès encara no està recuperat al cent per cent de l'esquinç de turmell i és dubte per jugar contra l'Espanyol

45816
El central portuguès duu ja 21 dies de baixa. | Efe

El central del Reial Mallorca José Carlos de Araujo Nunes continua sense rebre l'alta mèdica i, per tant, serà dubte fins a darrera hora amb vista al partit de diumenge a l'Iberostar Estadi contra l'Espanyol.

El defensa pateix un esquinç de turmell de grau II en el peu esquerre que es provocà de manera fortuïta durant el matx del 26 de setembre contra la Reial Societat. Llavors, els metges li diagnosticaren un termini de recuperació d'entre dues i tres setmanes i diumenge es compliran 21 dies de lesió. Ahir dematí Nunes participà en l asessió d'entrenament programada per Laudrup, però no ho pogué fer al mateix ritme que els companys i es retirà abans d'hora a la zona de vestidors, on continuà fent feina de rehabilitació al gimnàs.

Tot i que la recuperació va més lenta del que s'esperava en un principi, el cos tècnic del Reial Mallorca esperarà a dissabte per decidir si Nunes entra en la convocatòria contra l'Espanyol o si en queda fora. Serà important comprovar com evoluciona el futbolista de les molèsties.

En quelsevol cas, el Mallorca ja demostrà fa dues setmanes al Camp Nou que sense el portuguès també té arguments per confeccionar una defensa sòlida. Tant Rubén com Martí Crespí han respost sobre el terreny de joc a la confiança que hi ha depositat Laudrup quan els ha tocat jugar.

Sense abandonar la defensa, el tècnic danès té un altre dilema en el lateral esquerre. Tant Ayoze com Corrales ja estan completament recuperats de les lesions i Laudrup haurà de decidir si aposta per un d'ells o dóna continuïtat al jove Kevin García, qui no ha desentonat gens ni mica en els quatre matxs que li ha tocat jugar.

Per altra banda, qui sí que rebé a la fi l'alta mèdica fou l'extrem mallorquí Toni Adrover Tuni, qui fou operat el 25 de març passat del trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre. Ara Tuni haurà de competir amb Gonzalo Castro per guanyar-se un lloc en l'onze inicial.

Finalment, ahir horabaixa arribaren els internacionals Dudú Aouate i Emilio Nsue, que dimarts jugaren amb les respectives seleccions. Per tant, Michael Laudrup podrà disposar per a l'entrenament d'avui de la plantilla completa, ja que Webó s'exercità ahir amb total normalitat després d'absentar-se de la sessió de dilluns per problemes de salut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.