nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Arnáiz substitueix Petro i la controvèrsia continua

L'històric dirigent anuncia que impugnarà el resultat de l'assemblea

Antoni Arnáiz Puigserver es va convertir ahir en el nou president de la comunitat de propietaris de l'Estadi Balear, més coneguda com a Procampo, per una àmplia majoria. La junta general d'accionistes, que va tenir lloc ahir al recinte de la via de cintura per mandat judicial, així ho va decidir amb un total de 485 accionistes a favor i 20 en contra en el que va ser un nou assalt en el conflicte que mantenen la directiva blanc-i-blava i els rectors de la Procampo.

D'aquesta manera, es posava fi al llarg mandat de Jeroni Petro al capdavant de la Procampo. L'històric dirigent, però, que no assistí a l'assemblea i hi fou representat per dos advocats, anuncià que n'impugnarà el resultat.
Petro considerà que la junta general d'accionistes, que es dugué a terme el passat 20 de setembre a la seu de l'ONCE, és vàlida, per la qual cosa l'elecció del nou president i de la resta de càrrecs de l'organització no es pot ratificar.

Ben contrari que la directiva presidida per Fernando Crespí, els dirigents blanc-i-blaus consideraren la junta convocada per Petro la setmana passada com una maniobra per evitar l'assemblea de propietaris que ahir es va fer al mateix Estadi Balear. En aquest sentit, la directiva balearica manté la calma. Pensen que tenen la justícia del seu costat, pel fet que només seria qüestió de temps arribar a la solució definitiva d'un conflicte empantanegat. Un altre dels punts que es va tractar i que va tenir un resultat diametralment oposat al que es donà la setmana passada va ser el dels comptes, un altre dels fronts oberts.

La junta acordà no aprovar els comptes dels darrers quatre anys. Una de les grans queixes de Crespí era l'opacitat en la gestió de la Procampo. Segons la directiva actual, només Petro i els seus afins coneixien l'estat exacte dels comptes, ja que eren els únics que hi tenien accés, pel fet que no s'hi podien donar llum verd de cap manera.
Finalment, es nomenaren els observadors de l'Atlètic Balears que fiscalitzaran l'actuació de la Procampo.
De moment, Antoni Arnáiz ocuparà la presidència d'una associació que gestiona uns ingressos per publicitat a l'estadi de prop de 60.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per miquelburot, fa mes de 13 anys
Enhorabona President !!!
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente