algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Ivan Ramis renova fins al 2015

El central pobler formalitzà ahir l'ampliació del seu contracte amb el Mallorca i passa a ser un dels jugadors més ben pagats de la plantilla vermella

46034
Ivan Ramis durant un entrenament. | ULTIMA HORA

El central Ivan Ramis defensarà la camiseta del Reial Mallorca fins a l'any 2015. El futbolista pobler es va acostar ahir fins a les oficines de Son Moix per formalitzar l'ampliació d'un contracte que acabava el pròxim 30 de juny i resoldre una qüestió que s'havia convertit en un dels serials de l'estiu. En el nou contracte, Ivan Ramis veu millorada considerablement la fitxa de 550.000 euros per temporada i passarà a convertir-se en un dels futbolistes més ben pagats de la primera plantilla vermella. El central pobler ja havia arribat a un acord verbal amb el club a final d'agost i ahir ambdues parts compliren amb la paraula donada.

Amb aquesta operació, el Mallorca reforça la seva aposta decidida pels futbolistes de la nostra terra i Ivan Ramis veu reconeguda la seva progressió com a futbolista, que l'ha duit a convertir-se en un els pilars bàsics en els esquemes del tècnic, Michael Laudrup. En declaracions a la web del club, Ivan Ramis afirmà que "estic content, sense cap dubte. Ja estava tranquil perquè teníem les coses clares i perquè era allò que volíem ambdues parts. El Mallorca és ca meva i volia continuar jugant a ca meva". Amb referència a la durada del contracte comentà que "firm per cinc anys perquè crec que és un contracte important en la meva carrera. El club m'ha demostrat que compta amb mi i m'ha transmès la seva confiança. El meu objectiu és continuar creixent com a futbolista i ajudar el meu equip que vagi cap amunt. En cap moment no m'havia plantejat anar-me'n a un altre equip".

Ratinho: "Esper triomfar en el Mallorca, igual que Mattioni"

El defensa brasiler Edson Ramos Ratinho, que debutà diumenge passat amb la camiseta del Reial Mallorca davant la Reial Societat, reconegué ahir en roda de premsa que durant el partit va tenir "molt bones sensacions" sobre el terreny de joc. "Estic molt satisfet per com sortiren les coses, però no momés per la meva actuació personal, sinó perquè ens vàrem endur tres punts molt importants".

Ratinho reconegué que admira profundament els seus compatriotes Dani Alves i Maicon, laterals drets com ell, i confia fer oblidar l'absència de Felipe Mattioni, qui aquest estiu abandonà la disciplina del Mallorca per fitxar per l'Espanyol. "Tothom parla bé d'ell i del gran any que va fer aquí. Jo esper triomfar en el Mallorca igual que ell".
Pel que fa al matx de diumenge contra el Barcelona, Ratinho comentà que "per mi és un somni jugar en un estadi com el Camp Nou. Per mi, el Barcelona és el millor equip del món, té jugadors de molta qualitat i haurem d'estar molt centrats en defensa per aturar els seus davanters. És un duel molt difícil, però ja veurem què passa".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.