cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

Toca respondre al Camp Nou (3-1)

Un Barça menor visqué un malson a San Siro, on l'Inter li va passar per damunt. Pedro avançà els blaugranes, però Sneijder, Maicon i Milito capgiraren el resultat

118130
El Barcelona patí ahir vespre a Milà. | DANIEL DAL ZENNARO
INTER DE MILÀ 3
FC BARCELONA 1

INTER DE MILÀ: Julio César, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Motta, Cambiasso, Pandev, Sneijder, Milito i Etoo.
Stankovic per Pandev en el minut 56, Chivu per Maicon al 72 i Balotelli per Milito en el 74

FC BARCELONA
: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Maxwell, Busquets, Xavi, Keita, Pedro, Messi i Ibrahimovic.
Abidal per Ibrahimovic en el minut 62.

GOLS
:
0-1: minut 19, Pedro.
1-1: minut 30, Sneijder.
2-1: minut 48, Maicon.
3-1: minut 61, Milito.

ÀRBITRE
: Olégario Benquerença (Portugal). Amonestà els locals Etoo i Stankovic; i els visitants Busquets, Puyol, Piqué, Keita i Alves.

Un Barcelona menor, com el que s'ha vist en algun acte durant la temporada, espanyà en una mala nit a Milà el pla d'acudir a Madrid el 22 de maig per jugar-hi la final de la Lliga de Campions. Ara només li queda l'esperança d'aixecar el 3-1 d'avantatge amb el qual l'Inter acudirà la setmana que ve al Camp Nou. L'equip català es trobà amb un Inter no tan sols millorat respecte de torcebraços anteriors, sinó molt més preparat també per neutralitzar el joc dels blaugranes. El conjunt italià va deixar jugar durant molts de minuts al Barcelona al futbol que de vegades maneja el conjunt de Guardiola, però que és incapaç de traduir en accions ofensives.

Mentre els visitants, amb poca agressivitat, volien empènyer el rival cap a l'àrea, l'Inter no solament no retrocedia, sinó que tenia la clara vocació de fer un trau a la defensa visitant per poc que es distragués, atès que Milito sempre estava disposat a rebre alguna pilota en llarg. Va haver de ser Pedro qui tragués el seu equip de la letargia golejadora, quan va resoldre amb l'esquerra (0-1) una pilota que li va arribar en una centrada de Maxwell, que en el minut 19 s'havia colat amb una ràpida correguda fins a la línia de fons.

Sneijder va acudir al rescat dels italians, igual que a Moscou fa unes setmanes, i va empatar el partit en el minut 30. L'Inter va tenir una sortida en el segon temps que deixà KO un Barcelona que s'havia pres el seu temps per tornar del vestidor. Una pilota que es passejà per la porteria de Valdés deixà pas a una acció, dos minuts després, en la qual els de Mourinho robaren una pilota a mitjan camp que propicià un letal contracop que va acabar amb un gol de Maicon.

Però el conjunt culer no reaccionava ni tenia clar com fer-ho. Els locals no perderen el to i en un robatori de pilota en el qual el Barça es mostrà molt fluix en l'acció, muntà un nou contraatac mortífer que finalitzà amb una rematada precisa de cap de Milito, tot sigui dit, en fora de joc. El Barça trobà el seu moment, també, perquè l'Inter acabà esgotat i atrapat entorn de la seva àrea. Allà visqué amb angoixa un partit que ja s'esdevingué contra els catalans fa uns mesos en la fase de grups i en el qual els blaugranes, malgrat dominar a plaer, no saberen marcar. Ara, els de Guardiola tenen una setmana per recuperar-se'n i pensar en la manera de capgirar l'eliminatòria contra l'Inter de José Mourinho.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Juan, fa mes de 13 anys
Exacte Tomas les paraules adequades que corroboren el que jo pens.I a Francesc dirli que no es un pecat canviar d´equip.Tu tens la libertat de ser de l´equip que vulguis ,canviar com vulguis i ser simpatitzant del qui vulguis.A mi m´agrada el Baercelona i hes estat seguidor seu per tenint un equip que fa 14 anys que esta a primera i que amb l´ajut de tots es pot arribar mes amunt,jo don suport en aquest nou projecte.Aixo no es canviar de camisa i si ho fos tenc tot el dret a fer-ho.En aquests moments nomes m´interessa el MALLLORCA perque a mes tenc oi de que sempre es parli del Barça i Madrid.
Valoració:0menosmas
Per Tomàs, fa mes de 13 anys
Francesc, tens raó, però pensa que hi ha molts de mallorquins i fins i tot qualque menorquí que volem que el Mallorca sigui més que un club, i estarem d´acord que això només depén del compromís de nosaltres mateixos.
Valoració:1menosmas
Per jUAN, fa mes de 13 anys
Frances enhorabona sempre siras millor que nosaltres.No saltres no representam res ,es una llastima que per aquest motiu tu no ajudis a canviar aquedta dinamica.Tu t´´ has apuntat al mes facil,al que no has hagut de lluitar mai perque ja estava fet.La feina del Mallorca es aquesta que tu dius dels altres equips pero es veu que no estas per la labor.Jo si.Vull que sigui un Malllorca que representi alguna cosa.De totes maneres aixo es esport no politica que per certt m´agrad amolt.VISCA EL MALLORCA.
Valoració:0menosmas
Per Barçaforisme, fa mes de 13 anys
És cert que el Barça no va jugar bé, però així i tot va merèixer guanyar. Un 2-3 hauria estat el resultat més just. L'àrbitre va ser el millor jugador de l'Inter: segurament era un infiltrat del Madrid.
Valoració:0menosmas
Per Francesc, fa mes de 13 anys
Quins malalts qualcuns amb el partit amb el Chelsea de l'any passat...

I ahir també van marcar un fora de joc a l'Inter que no ho era i que deixava Milito tot sol davant Valdés. Estava en línia, però d'aquests ens en piten un caramull al Barça i ni tan sols són comentats.

Una cosa és que l'àrbit s'equivoqui i l'altra que xiuli coses autènticament surrealistes quan és ben davant de la jugada, com va fer ahir diverses vegades. És un partit per gravar i veure'l repetit, i és que la realització ens va privar de veure repetides un parell d'accions que a primer cop d'ull també feien por al dimoni.

Per altra banda, cal tenir clar que a l'equip ahir li mancava força i fe. Em va recordar, curiosament, el Madrid que va caure eliminat al Bernabeu contra l'Olimpic de Lió. Molta impotència de veure que sempre feien tard, que hi mancava empenta. Tot sigui dit, quan qualque jugador es posava a jugar amb la mateixa intensitat que els jugadors de l'Inter era inmediatament aturat per l'àrbit, que justament veia amb bons ulls el joc dur de l'equip de casa...
Valoració:3menosmas
Per Francesc, fa mes de 13 anys
Mallorquinista Joan, i què vols que et digui. Jo som menorquí i del Barça, i fa 10 anys que volt per Mallorca. Conclusió de tot aquest temps, parlant amb molta gent i veient com va la cosa any rera any? El Mallorca no representa res, RES. És una empresa d'oci, res més. No sé si ha estat mai altra cosa, la veritat, però en tots aquests anys no hi he pogut veure res més.

És una manera de fer negoci, i per la majoria de seguidors, una manera d'entretenir-se seguint futbol estant lluny de l'estadi del teu club: el madrid o el barça. O bé una manera de no patir tant quan el teu club no va bé. Quants n'hi ha que fa 4 anys eren del Madrid i ara són del Mallorca? Ja hi tornaran, i si no ja en xerrarem...

El Barça i el Madrid (com l'Athletic de Bilbo) sí que són clubs! I tant que ho són, i són més que clubs! Aquí hi ha passió de ver, aquí sí que mana el soci, i hi ha una tradició, una cultura al darrere. El Mallorca és un negoci, açò és el que he vist, o una manera de ser del Barça o del Madrid per joves empagueïts de dir el que realment pensen.
Valoració:4menosmas
Per Joan, fa mes de 13 anys
NO ANTICIBELES res d´una jugada sino de dos penals clamorosos.Us pensau els reis,els emperadors,tot per nosaltres,res pels altres.Com diu la canço: SIGO SIENDO EL REY.I als mallorquins que son del Barça enhorabona sempre sireu millors que els admiradors del Mallorca.No se de que us quiexau.VIsca el Mallorca sempre.Força Inter.I no som madridista.
Valoració:-3menosmas
Per Vergonya, fa mes de 13 anys
PER FAVOR SENYORES I SENYORS DEL DIARI DE BALEARS: volen llegir aquesta crònica madridista?
Com tenen barra quan, fins i tot, els diaris espanyols destaquen l'abús arbitral que no en digueu ni una puta paraula!
Com castigau els mallorquins del Barça!
Valoració:8menosmas
Per AntiCibeles 2010, fa mes de 13 anys
Va ser un escàndol. Algú ha dit que l'any passat el Barça va tenir l'arbitratge a favor el dia del Chelsea. Bé, aquell dia hi va haver un error arbitral d'una jugada. Ahir, varen ser molts. No era, per tant, una equivocació, sinó una actitud.
No seria res de l'altre món que el BMW esportiu i flamant que n'Olegario Benguerenssa passeja per Portugal fa dies l'hagi proporcionat un concesionari de Madrid!
Valoració:8menosmas
Per sil·logisme, fa mes de 13 anys
L'arbitre és un admirador i paisà de CRISTIANO RONALDO i de MOURINHO!
Només això l'inhabilita èticament per fer de jutge i condemnar MESSI i GUARDIOLA!
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente