El Montuïri es fa un fart de gols a costa de l'Independent

MONTUÏRI: Pep (1), Ordines (2), Salinas (2), Mateu (2), Pérez (2), Emilio (3), Campins (2), Edy (2), Ivo (3), Sergi (2) i Bigas (2). Biel (1) per Salinas, Bernat (2) per Ivo i Marcos (2) per Sergi.

INDEPENDENT: Juli (2), Adri (1), Castillo (1), Carmona (1), Hèctor (1), Arazola (1), Joseca (2), Ferrer (1), Robles (1), Xisco (2) i Jero (1). David (1) per Joseca, Juanjo (1) per Ferrer i Dani (1) per Jero.

3-0: minut 52, Ivo.
3-1: minut 60, Ferrer.
4-1: minut 86, Bigas.
5-1: minut 91, Bigas.

ÀRBITRE: Bardaji (3). Amonestà amb targeta groga el local Emilio i els visitants Adri, Carmona, Hèctor, Joseca i Jero.

El contundent resultat final (5-1) del xoc entre el Montuïri i l'Independent va deixar patent la diferència de joc mostrada per ambdós equips.

Durant la primera part només hi hagué un gol, una jugada personal de Rojals en la qual el futbolista local va driblar ni més ni pus que tres defenses dins l'àrea abans de superar Jero, encara que abans ambdós conjunts ja havien tingut ocasions per inaugurar el marcador.

En la segona part el Montuïri va millorar la punteria. Convé destracar els dos gols d'Ivo, en dues accions molt semblants -el primer en una centrada d'Edy des de l'esquerra i el segon després d'una galopada per la dreta de Campins.

El 3-1 arribà després de l'única errada local en defensa, però dues jugades d'un inspirat Bigas significaren el 4-1 i el 5-1 i feren justícia al que s'havia vist. La golejada encara podria haver augmentat si Bernat no hagués enviat una rematada al travesser.