algo de nubes
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 7.61°
16°

Manzano no es refia de l'Atlètic

El tècnic del Reial Mallorca assegura que els mals resultats i la crisi esportiva que viu el conjunt matalasser suposen una dificultat afegida per al partit de demà al Vicente Calderón

111890
Manzano dirigeig un exercici en un entrenament. | FOTO MONSERRAT

Gregorio Manzano no es refia de l'Atlètic de Madrid, el rival de demà del Reial Mallorca. De fet, el tècnic mallorquinista considera que la crisi esportiva que viu el conjunt matalasser, quinzè classificat en la Lliga, amb un peu i mig fora de la Champions i amb el seu entrenador, Abel Resino, a punt de ser destituït, "perjudica" les possibilitats d'èxit del conjunt vermell. En la roda de premsa oferida ahir Manzano opinà que "crec que la derrota davant el Chelsea i el mal moment que travessa l'Atlètic ens perjudica. Sempre que un equip arriba després d'una desfeta com la d'Stamford Bridge, el vestidor està rabiós per aconseguir una victòria que doni tranquil·litat i permeti assolir una normalitat futbolística. Voldran refer-se de les darreres derrotes i, per això mateix, el partit del Vicente Calderón es presenta amb una dificultat afegida".

L'entrenador de Jaén dóna el paper de favorit a l'Atlètic de Madrid per història, pressupost i plantilla i comentà que "l'Atlètic en el seu conjunt i dimensió és superior al Mallorca i al seu camp sempre seran favorits. A més, dissabte sortiran al terreny de joc amb la urgència de guanyar. Ara bé, està demostrat que en el món del futbol no sempre s'imposa la lògica i nosaltres també intentarem vèncer". Davant la imminent destitució d'Abel Resino com a entrenador de l'Atlètic, Manzano creu que, si aquesta es confirma, "perjudica més que no beneficia el Mallorca". Ho justifica argumentant que "un canvi d'entrenador representa una arma de doble fulla. El tècnic que arriba pot imprimir una nova filosofia i noves idees a l'equip, donar confiança als que habitualment no juguen i tot plegat provocar-hi una reacció".

Així les coses, davant la situació convulsa en què es troba l'Atlètic de Madrid i per tot allò dit anteriorment, Manzano recomana als seus jugadors "no confiar-se davant un rival amb problemes i aïllar-se de totes les circumstàncies que envolten el partit. No serà un enfrontament fàcil. Nosaltres només ens podem centrar que l'Atlètic presentarà un onze amb garanties per guanyar-nos i, si no feim les coses bé en el terreny de joc, ni vencerem ni empatarem. Serem onze contra onze i la resta de coses no juguen". D'altra banda, Gregorio Manzano reconegué que el Mallorca fins ara no ha oferit un bon rendiment quan juga a fora, però confia que la situació canviï en els pròxims partits. "Fins ara tan sols hem disputat tres enfrontaments en terreny contrari i no els hem sabut guanyar. Tenim clar que no podem repetir la imatge mostrada a Gijón ni abaixar els braços i entregar el partit tan aviat com férem a Sevilla. Hem de ser capaços de reaccionar davant una adversitat com a Vila-real i intentar mantenir la línia de joc i l'encert que hem tingut a casa". Finalment, Manzano digué que té molts bons records de la seva etapa a l'Atlètic i que no li importaria tornar a entrenar-lo.

El tècnic vermell apostarà pel mateix equip que juga a casa

El Reial Mallorca jugarà al Vicente Calderón davant l'Atlètic de Madrid amb el mateix equip que tan bons resultats ha aconseguit a l'Ono Estadi en els recents partits contra el Valladolid i el Getafe. Això reconegué ahir en roda de premsa el tècnic Gregorio Manzano, qui assegurà que "no hi haurà variacions respecte a l'equip de casa. M'agrada en tot allò que fa i no hi ha motius per fer canvis estranys per al partit contra l'Atlètic de Madrid". Cal recordar que el Reial Mallorca a Son Moix està mostrant una notable solidesa defensiva i una gran efectivitat. Ha marcat dotze gols en quatre enfrontaments i només n'ha encaixat un.

Això ho diu tot. Ara bé, l'equip que jugarà demà a Madrid serà gairebé el mateix que actuà en els dos darrers partits a Palma davant el Valladolid i el Getafe. Per tant, el Mallorca jugarà amb Aouate a la porteria; Josemi, Ramis, Nunes i Ayoze completaran la línia defensiva; en el centre del camp, Borja Valero endarrerirà la seva posició i formarà un doble pivot amb Mario Suárez; Julio Àlvarez jugarà per la dreta i a la banda esquerra és allà on hi ha el principal dubte. Manzano haurà d'escollir entre Tuni i Castro. Finalment, Víctor Casadesús acompanyarà Aritz Adúriz en les funcions d'atac.

Abel té les hores comptades, però dirigirà l'equip davant el Mallorca

Abel Resino té les hores comptades. La paciència de la cúpula directiva de l'Atlètic de Madrid, encapçalada pel president Enrique Cerezo i pel conseller delegat Miguel Àngel Gil Marín, s'està acabant i el club cerca solucions per redreçar el rumb d'un equip que navega a la deriva a la Lliga -hi és quinzè- i que té molt poques possibilitats de classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions. La mala imatge mostrada i la golejada encaixada a Stamford Bridge amb el Chelsea (4-0) fou la gota que féu vessar el tassó. Davant una situació com aquesta, l'Atlètic de Madrid farà allò que fa la immensa majoria d'equips: tallar el cap de l'entrenador i cercar un revulsiu en un altre tècnic amb idees renovades.

Ahir els despatxos del Vicente Calderón tingueren una activitat frenètica i Miguel Àngel Gil Marín es reuní amb els responsables de l'àrea tècnica del club, amb el director esportiu, Jesús García Pitarch al capdavant, per tal de trobar solucions. Es decidí donar una darrera oportunitat a Abel Resino, qui demà dirigirà l'equip matalasser contra el Mallorca. Malgrat tot, sembla que la decisió de canviar d'entrenador ja està presa i el club madrileny ja ha presentat una oferta a Michael Laudrup per agafar les regnes de l'equip fins a final de temporada. Ara bé, el danès, exjugador del Reial Madrid i del Barcelona i que com a entrenador ha dirigit el Brondby, el Getafe i l'Spartak de Moscou, negà a la premsa del seu país que sigui el nou tècnic de l'Atlètic. Si finalment no convencen Laudrup, Quique Sánchez Flores i Luis Aragonés són a la recambra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.