nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

El futbol de ca nostra

Federació (I)
Miquel Bestard intentà durant un temps convèncer el món del futbol que la seva etapa al capdavant de la Federació de Futbol de les Illes Balears estaria presidida per la transparència. La necessitat de renovar la Federació respecte a l'etapa d'Antonio Borràs del Barrio fou durant uns mesos el reiteratiu argument de Bestard en el món del futbol. La gestió de Bestard, sense cap mena de dubte, no està presidida ni per l'èxit ni per la seva capacitat de regeneració. De fet, si miren vostès la pàgina web de la Federació veuran com Manolo López Lacal és ara vicepresident de la Federació Balear. Anys enrere, Bestard renegà de López Lacal, assegurà que no hi comptaria, però amb el pas del temps l'ha recuperat. Res a dir, però que mai més no parli de renovació.

Federació (II)
No seria just oblidar-se del darrer gran triomf de la Federació que presideix Miquel Bestard. Fou la setmana passada a Melilla i la selecció balear aconseguí el títol al Campionat d'Espanya de futbol platja. Ja saben que estam en crisi, però el món del futbol és una altra història. De fet, viatjaren fins a Melilla el president Miquel Bestard, el secretari general Manolo Bosch i el president del Comitè d'Àrbitres, Bartomeu Riera Morro. No pensis que es tracta d'un dispendi injustificat que la Federació Balear no es pot permetre. És cert i segur que la presència de Bestard, Bosch i Riera Morro era imprescindible a Melilla per al bon funcionament de la selecció. I no m'estranyaria, fins i tot, que la despesa de Bestard, Bosch i Riera Morro fos assumida per l'espanyola o per l'organització del Campionat. I no descartin de cap manera que, fins i tot, s'ho hagin pagat de la seva butxaca.

Federació (III)

El seleccionador fou Jaume Sastre, que gaudí per tan significada competició de la col·laboració dels tècnics Rolando i Joan Vallori. La feina del seleccionador, vists els resultats, fou extraordinària, ja que s'aconseguí la victòria en una final agònica contra Galícia (3-2). Només una coseta: és una imprudència seleccionar el tresorer de la Federació Alfredo Lamata? És un gran porter, però és una mica estrany que hagi estat convocat per una cita tan important.

Manacor

El Manacor de Jaume Mut féu quedar el trofeu Ciutat de Manacor a casa després de derrotar el Mallorca B per 2-0. Sembla que les peces de l'engranatge comencen a funcionar.

Collera
El conjunt dirigit per Fulgencio Gómez haurà d'espavilar després de veure com un rival de la seva categoria, el Ferrioler, el golejava per 2-5.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.