muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Un Reial Mallorca inoperant cau davant el Llevant de Segona (2-0)

El mallorquí Xisco Muñoz esclatà d'alegria després de fer el segon gol del Llevant

LLEVANT 2
MALLORCA 0

LLEVANT: Reyna, Pau Cendrós, Ballesteros, Robusté, Juanlu, Pallardó, Samuel, Xisco Nadal, Carril, Javi Guerra i Rubén. També jugaren Iborra, Igor i Jorge Pina.

MALLORCA
: Aouate, Corrales, Ramis, Nunes, Ayoze, Mario, Alberto, Pep Lluís Martí, Tuni, Víctor i Webó.També jugaren Martí Crespí, Lux, Keita, Varela, Josemi, Castro i Rubén.

GOLS
:
1-0: minut 48, Rubén.
2-0: minut 82, Xisco Nadal.

ÀRBITRE
: García Castillo (Comitè valencià). Van ser amonestats els locals Rubén, Samuel, Iborra i Reyna. A més, van ser expulsats per doble amonestació els mallorquinistes Ramis (11'+73') i Corrales (58'+80').

El Reial Mallorca va oferir una imatge lamentable en el seu darrer partit amistós abans del començament de Lliga. El conjunt de Manzano va ser clarament superat (2-0) pel LLevant, equip de Segona Divisió, en un matx en el qual els vermells van anar de més a menys i que va acabar amb nou jugadors nous sobre el camp per les expulsions de Ramis i Corrales. El duel començà amb domini dels mallorquinistes que, tot i els experiments del tècnic andalús -amb Corrales i Pep Lluís Martí ocupant la banda dreta-, tenia la possessió de la pilota. Els homes de Manzano tocaven i tocaven, però sense la profundidat que tenia el Llevant.

Tot va canviar en la represa. Després que Rubén desaprofitàs una ocasió, el mateix davanter no va fallar en la següent. Una passada en profunditat cercant l'ariet granota va desmuntar la defensa vermella i deixà Lux venut davant la internada de Rubén. El Mallorca, que no va rematar cap vegada des de dins l'àrea, semblava un equip desmanegat. L'expulsió de Ramis i el segon gol del Llevant, obra del mallorquí Xisco Muñoz, acabaren d'enfonsar el conjunt de Manzano. A la llotja, Javier Martí Asensio, Tomeu Vidal i Toni Prats no ho degueren passar gaire bé veient la desfeta dels mallorquinistes, els quals reberen la visita de Miquel Àngel Moyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Martí, fa mes de 14 anys
cremantdiesel reina, jo no sóc cap "pobre soci", i és clar q és un negoci, com els altres clubs, o ara seràs d'aquells q m dirà q el Madrid o el Barça són un sentiment i el Mallorca no? El Mallorca no serà modèlic, però el q està clar és q jo l'estim, i només per això ja és un sentiment. (i com jo molts). SEMPRE AMUNT!!!
Valoració:2menosmas
Per cremantdièsel, fa mes de 14 anys
Martí, rei... el mallorca com a club no és pas gaire modèlic. La propietat és forastera i no n'enten res de sentiments de mallorquinitat. Jo el què estim és ma terra, i no un club privat que només és un punyetero negoci de fer duros. El mallorca no representa cap dels valors que jo voldria que representàs: la terra d'on és o l'esportivitat. És un mer negoci mal fet a costa dels pobres socis com tu.
Valoració:0menosmas
Per Martí, fa mes de 14 anys
pq el Mallorca no és un sentiment? Pq ho dius tu? Idò per jo tu no ets persona, ets un payaso! i s'altre, q deu ser balearico... no vos cansau d dir a segona? q duim 13 anys a primera i no vos basta encara d fer es ridícul pronosticant q baixarem??? El Mallorca és un sentiment pq jo l'estim, i com jo molts, i jo som mallorquí d cap a peus, i si jo l'estim ja és un sentiment, encara q 4 beneits ens insultin! Q patètic haver d'entra a un lloc d notícies del Mallorca a vomitar! Anau a ses notícies del Balears, o del Madrid, o del Barça però deixau el Mallorca en pau! VISCA EL MALLORCA!
Valoració:4menosmas
Per a segona volant, fa mes de 14 anys
A-HA
A SEGONA...
A-HA
Valoració:-4menosmas
Per Un mallorca que no és mallorquí, fa mes de 14 anys
Alineació de luxe. Derrota contra un segona. Un cos tècnic que se pega amb la directiva. Un entrenador que no vol els jugadors que li fitxen. En Manzano pot estar ben content però, del milió d'euros que se'n du cada temporada. I els milions que se'n du en Nando,... El mallorca és una excusa per fer duros i el mos volen vendre com un sentiment. En Grande al manco feia més bona propaganda. El mallorca no té res de mallorquí. Socis, desasociau-vos i gastau els vostres doblers en coses més "re(i)als", que hi ha crisi.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente