nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.49°

El futbol de ca nostra

Dia de dol al Soledat

L'expresident del Soledat Vicente Cortés va morir dijous vespre a causa d'un infart. Vicente Cortés abandonà la presidència del club fa poc temps pels seus problemes de salut. dBalears s'afegeix al dolor tant de la família com del club palmesà.

Campionat de futbol platja

El I Campionat estatal de seleccions autonòmiques de futbol platja es disputarà des de dia 19 d'agost fins al 22. La selecció que representarà les Illes Balears en aquest esdeveniment estarà formada per Marcos Blázquez, Manuel Romero, Juan Oliver, Miquel Àngel Bennàsar, Eduardo Martínez, Pedro García, Bartolomé Torrent, Juan José Alonso, José David Milan i Alfredo Lamata. Jaume Sastre és el seleccionador. Balears formarà part del grup B, amb Melilla, Canàries i Ceuta. Els illencs s'hi estrenaran dia 20 a les 11.30 contra el combinat de Melilla.

At. Balears

El club esportiu Atlètic Balears convoca tots els seus socis a l'assemblea ordinària que tindrà lloc dimarts que ve, 18 d'agost, a les 18.30 hores en primera convocatòria i a les 19.00 hores en segona. L'assemblea es durà a terme a les oficines de l'Estadi Balear i servirà per donar comptes del balanç de la temporada passada i per aprovar el pressupost del curs 2009/2010. A més, el president blanc-i-blau, Fernando Crespí, informarà de la situació actual entre la Comunitat de Propietaris de l'Estadi Balear i el club.

Collera

El club del Coll d'en Rebassa continua fent feina de valent per adaptar la seva plantilla a les exigències de la Tercera Divisió. Els fitxatges s'estan ultimant i segurament entre el cap de setmana i dilluns s'anunciaran les noves incorporacions per a la temporada 2009/2010. Segur que el president Pep Forteza i el seu equip estan treballant ben a gust per adaptar-se a la nova situació.

Collera femení

Miquel Bestard, tècnic del Collera femení, continua amb la pretemporada amb el seu equip. El Collera està molt il·lusionat pel seu debut a la Superlliga Femenina, màxima categoria del futbol femení estatal, on espera fer un bon paper. Tant en l'equip masculí com en el femení tot seran reptes per al Collera aquesta temporada. Per part seva, Miquel Bestard lluitarà amb les seves jugadores per la permanència a l'elit del futbol femení estatal, on les Illes Balears ja tenen una altra representant, que no és cap altra que la mallorquina Melissa Nicolau, que milita a les files del Rayo Vallecano madrileny, campió actual de la categoria.

Sóller

El Sóller es trobaen mig del procés de preparació de la temporada 2009/2010. Hi ha molta satisfacció a l'equip pel rendiment de la plantilla. El tècnic Fernando Cercós considera que l'actitud de l'equip està sent fantàstica i, malgrat que hi ha moltes incorporacions noves, l'ambient al vestuari és immillorable. Es fa molta feina i s'entrena molt bé. A causa de la crisi, i per no provocar tants desplaçaments, el Sóller entrena tres vegades a la setmana en lloc de quatre. Això sí, les sessions són maratonianes i duren unes 2 hores i un quart. Així i tot, els jugadors hi han respost de meravella. Encara que el Sóller s'imposà per 1-3 al Pollença, Fernando Cercós no creu que els resultats siguin un indicatiu de res per ara. El que s'ha de fer és continuar treballant molt i jugant els quatre partits que tenen per endavant els pròxims dos caps de setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.