• Màx: 19°
12°

Messi s'estrena amb un doblet

El davanter argentí va fer els seus primers gols de la pretemporada davant els Seattle Sounders. L'equip nord-americà no va ser rival per a un Barcelona que va tornar a exhibir el seu gran nivell

SEATTLE SOUNDERS 0
FC BARCELONA 4

SEATTLE COUNDERS: Keller, Riley, Hurtado, Marshall, González, Evans, Alonso, Ljungberg, Zakuani, Montero i Jaqua. També jugaren Boss, Wahl, Riley, Ianni, Brown, Fucito, Scott, Neagle, Vagenas, Sturgis, Lavesque i Nyassi.

FC BARCELONA
: Pinto, Sánchez, Puyol, Abidal, Alves, Busquets, Fontas, Xavi, Henry, Bojan i Messi. També jugaren Jorquera, Muniesa, Piqué, Henrique, Maxwell, Touré, Keita, Dos Santos, Pedro, Jeffren i Gudjohnsen.

ÀRBITRE
: Mark Geiger (EUA). Amonestà el barcelonista Busquets i el local Fucito.

L'argentí Lionel Messi va acaparar tot el protagonisme i va desbordar en 45 minuts de joc els Seattle Sounders, davant els quals va aconseguir els seus primers gols de la pretemporada en la fàcil victòria del FC Barcelona (0-4), que va presentar una alineació plena de titulars. El planter de l'equip de Josep Guardiola va agafar el relleu en la segona meitat i el veneçolà Jeffren Suárez, primer, i Pedro Rodríguez, després d'un rebuig, completaren la golejada davant un dèbil rival que va anar de més a menys.

El duel va arrancar amb les grades del West Field plenes de gom a gom i tenyides de verd per l'afició local. No va tardar el Barcelona a imposar el seu domini al camp i canalitzar a través de Xavi el seu joc cap a Messi. L'argentí no va perdonar des de fora de l'àrea després d'una passada del català i va posar la pilota fora de l'abast de Keller per marcar el seu primer gol de la pretemporada. En ple festival de joc visitant, la "puça" argentina va fer el segon i, ja en la segona part, després d'una gran roda de canvis Jefren i Pedro arrodoniren el marcador.