cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Ibrahimovic comença a fer feina amb el grup

El nou crack blaugrana torna a entrenar després de ser operat de la mà esquerra però no debutarà als EUA

El suec Zlatan Ibrahimovic es va entrenar per primera vegada amb el FC Barcelona, després d'haver estat contractat i presentat la setmana passada i posteriorment haver passat pel quiròfan per operar-se de la mà esquerra. Malgrat això, l'entrenador barcelonista, Josep Guardiola, el va convocar per a la gira pels Estats Units i ahir, per primera vegada, el nou jugador blaugrana va poder treballar en el camp amb la resta dels companys.
En la seva primera sessió, al campus de la Universitat de Washington, a Seattle, el jugador va ser rebut amb aplaudiments al camp d'entrenament per part de la resta de l'equip. Després d'haver participat en exercicis amb pilota amb el grup, Ibrahimovic va treballar amb un dels recuperadors del club, Juanjo Brau.

El seu procés d'integració es farà gradualment, encara que Guardiola espera disposar-ne per al torneig del Joan Gamper, que es jugarà a mitjan mes al Camp Nou. El jugador, que ja va iniciar la pretemporada amb l'Inter de Milan, casualment als Estats Units, té un bon to físic, però a causa de la lesió a la mà no jugarà cap dels tres partits del Barça en aquesta gira. Per la seva banda, el migcampista Andrés Iniesta va treballar al marge de l'equip amb el preparador Emili Ricart per prosseguir la seva recuperació del virus estomacal, mentre que Yayá Touré tampoc no es va exercitar amb els companys després que en el partit contra els Galaxy caigués d'esquena i patís una contusió lumbar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.