Derrota del Mallorca en el primer partit seriós de la pretemporada

MUNIC 1860: Kiraly, Felhi, Ignjovski, Rösler, Ludwig, Holebas, Lauth, Pappas, Rukavina, Lovin i Mate Ghvinianidze.Hoffman per Felhi, Bender per Ignjovski, Kaiser per Rösler, Djokaj per Ludwig, Schaffler per Lauth i Gamdel per Lovin.

REIAL MALLORCA: Aouate, Nunes, Ramis, Josemi, Ayoze, Javi Castellano, Martí, Tuni, Varela, Aduriz i Trejo. Dani Castellano per Ayoze, Óscar Díaz per Ramis, Martí Crespí per Javi Castellano, Corrales per Tuni, Sergio Tejera per Varela, Víctor per Aduriz i Webó per Trejo.

GOL:
1-0: minut 64, Lauth.

ÀRBITRE: Georg Schalk amonestà amb tarjeta groga Fernando Varela per part del Mallorca.

El Reial Mallorca va caure ahir en el primer test seriós de pretemporada davant el Munic 1860 (1-0), que tot i ser de Segona Divisió està molt millor que el conjunt dirigit per Gregorio Manzano, ja que comencen la lliga la setmana que ve.

En la primera part no es van veure gaires coses. El Mallorca, en ple rodatge, no va oferir un gran futbol, però tot i això va disposar de la millor ocasió de gols d'aquest primers 45 minuts. Devers el 30, Aduriz va disparar una pilota rasa que s'arribà a estavellar a la base del pal esquerre de Kiraly.

El principal incident de la primera part va ser la lesió d'Ayoze, qui va haver de ser substituït per Dani Castellano després d'una tombada de turmell.

En la segona part, el ball de canvis que varen introduir els dos entrenadors donaren més opcions al conjunt alemany. Així, en el minut 64, Lauth va iniciar una jugada que ell mateix va culminar amb el 1-0 després de combinar amb Djokaj i afusellar el porter l'israelià del Mallorca Aouate.

Fins al final del duel, el Mallorca va intentar tornar la igualada al marcador, però eren els alemanys qui hi portaren el perill. La millor ocasió vermella va arribar mitjançant Víctor Casadesús, qui rematà lleugerament alt.

El futbolista més destacat en el conjunt mallorquí va ser el veterà Pep Lluís Martí, qui va demostrar que està en un bon estat de forma. El proper rival del Mallorca serà, demà dilluns, el Wolfsburg.