algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
14°

El Barça fitxa el brasiler Maxwell, el primer reforç

Cansat d'esperar el Depor i Filipe Luis, es posa d'acord amb l'Inter pel substitut de Sylvinho al lateral esquerre

El futbolista brasiler Maxwell Scherrer Cabelino Andrade, jugador de l'Inter del Milà, ha estat finalment el lateral esquerre elegit per reforçar la plantilla del Barcelona amb vista a la pròxima temporada. Fonts del club confirmaren ahir que les negociacions amb el defensa i l'Inter estaven "molt avançades" i que Maxwell podria ser del Barça en les pròximes hores. El club català pagarà a l'Inter 4 milions i mig d'euros, més mig en concepte de variables, pel lateral, que finalitzava contracte amb l'equip italià. Maxwell, que el mes que ve complirà 28 anys, firmarà un amb el Barcelona per cinc temporades. L'entitat culer s'ha cansat d'esperar Filipe Luis, el lateral procedent del Deportivo de la Corunya elegit, com a primera opció per reforçar la banda esquerra per la fugida de Sylvinho. Les pretensions econòmiques del president del club gallec, Agusto César Lendoiro, per tancar l'operació -demanava 14 milions d'euros quan el Barça no estava disposat a pagar-ne més de 9- han fet figa amb el traspàs.
Maxwell, que en els darrers temps era suplent de l'Inter, costarà la meitat d'allò que el Barcelona tenia pensat invertir en el fitxatge de Filipe Luis.

Malgrat ocupar habitualment la posició de lateral esquerre, durant la seva carrera també ho ha fet a d'altres de més avançades. Ha desenvolupat gairebé tota la seva trajectòria professional a Europa.
D'altra banda, el club ha donat una setmana més de vacances a Samuel Etoo -igual que als jugadors que disputaren la Copa de Confederacions- a l'espera de resoldre'n la sortida del club. Tanmateix, l'entorn del davanter assegura que vol complir el seu contracte i s'incorporarà dia 27. Etoo és ara de vacances a Miami.
El Barcelona va donar a conèixer ahir tots els detalls de la primera fase de la pretemporada, que tindrà lloc a Londres, on la primera plantilla blaugrana participarà en la Wembley Cup davant Tottenham i Al-Ahly.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.