muy nuboso
  • Màx: 16.61°
  • Mín: 12.25°
14°

El futbol de ca nostra

Sito Riera
El davanter mallorquí Sito Riera jugarà a partir de la pròxima temporada en el Panionios, equip al qual ha estat traspassat procedent de l'Espanyol en una operació que s'emmarca dins l'acord de col·laboració que firmaren els dos clubs fa unes setmanes. Sito Riera jugà la temporada passada al Panthrakikos i va tenir una destacada actuació. Diversos clubs grecs s'han interessat pel jugador manacorí, que finalment acceptà l'oferta procedent del Panionios.

Gothia Cup
El Pla de na Tesa infantil A disputarà a Suècia la Gothia Cup del 12 al 19 de juliol. Els jugadors que partiran al país nòrdic el pròxim diumenge són els següents: Marc Vich, Joan Siquier, Adrián Castillo, Toni Trobat, Felipe Ramis, Daniel Gayà, David Argelich, Alberto Gutiérrez, Salva Torres, Adrián Plaza, Edu Plaza, Pedrito Riera i Adrián Toscano. En el torneig participaran 1.505 equips masculins i femenins i per diferents categories. Competiran conjunts procedents de tot el món. Enguany hi participaran 13 espanyols.

Fofo, al Vila-real
Adolfo Enríquez Fofo és des dimarts passat un nou jugador del Vila-real. El contracte que vincula el jugador mallorquí amb el seu nou equip és per dos anys, amb opció a un tercer que dependrà del rendiment del futbolista.

El Llosetí es reforça
El Llosetí ha fitxat el migcampista Ramiro i el davanter Ravi, tots dos procedents del Sóller. El Llosetí continua d'aquesta manera reforçant el seu equip per a la pròxima temporada. Amb aquestes baixes, el Sóller perd dos jugadors molt importants per afrontar amb garanties la pròxima temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.