cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

El Sevilla diu 'no' al Milan per Luis Fabiano

El conjunt andalús es remet a la clàusula del davanter, de 32 milions d'euros, encara que no descarta negociar

El Sevilla ha rebutjat una oferta del Milan -de catorze milions d'euros- per l'internacional brasiler Luis Fabiano, encara que estaria disposat a negociar el traspàs del davanter si l'oferta s'ajusta als seus interesos.

Luis Fabiano té contracte amb el Sevilla fins a juny de 2011 i una clàusula de rescissió unilateral de 32 milions d'euros, a la qual s'ha remès l'entitat andalusa com a punt de partida de les converses amb els equips interesats en la contractació de l'internacional brasiler.

No obstant això, representants del Sevilla consultats han reconegut que estan disposats a negociar-ne un traspàs per una quantitat menor.

El representant del Luis Fabiano, José Fuentes, va revelar que el desig del davanter internacional és marxar al Milan i fins i tot va reconèixer que ja ha contactat amb el nou entrenador milanista, el també brasiler Leonardo de Araujo, que li va transmetre la seva voluntat d'incloure el seu compatriota per al nou projecte rossonero.

Luis Fabiano, de 28 anys, es troba al Brasil de vacances i es reintegrarà als entrenaments amb el Sevilla el 22 de juliol, gairebé dues setmanes després que els seus companys, ja que va prolongar la temporada fins a la final de la Copa de les Confederacions, torneig del qual va resultar màxim golejador i vencedor amb la selecció carioca després d'imposar-se a la final al combinat nord-americà, botxí d'Espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.