cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

El futbol de ca nostra

Binissalem
Després que el Binissalem no hagi aconseguit l'ascens a la Segona Divisió B, el seu president, Ramon Campins, encara no ha aclarit si la temporada que ve continuarà liderant el club. Ens ha dit que s'estima molt el càrrec i també el futbol però, pel que fa al seu futur professional, encara haurem d'esperar uns dies.

Poblera
Ahir al capvespre l'equip de sa Pobla va fitxar l'esperat Juan Amate, un altre dels molts poblers que constitueixen l'equip. Segons Enric Cànovas, el president del Poblera, l'equip ha de recuperar tots els jugadors del futbol base pobler i afrontar la dura situació econòmica que pateix el sector. Pel que fa a altres fitxatges, el Poblera ja ha adquirit David Redondo i està negociant amb Rodri i Salazar, que podrien arribar a mitjan juliol.

Acord històric
L'històric conveni de cooperació entre el Penya Ciutadella i l'Sporting Maonès ja ha arribat a port. Ahir horabaixa els màxims representants dels clubs, Paco Segarra i Xec Pons, es van reunir a la seu menorquina de la Delegació de la Federació Balear per firmar l'acord segons el qual el Penya Regional actuarà com a equip filial d'ambdós equips. Tot i que encara no és del tot segur, les mirades apunten Damià Bosch com a entrenador del nou filial. De fet, fou el mateix tècnic qui va supeditar el seu fitxatge pel Penya a l'existència d'un conveni entre ciutadellencs i maonesos. Amb tot, gràcies a aquest nou acord, l'Sporting podrà fer gala de tenir representació en totes les categories inferiors del club. És previst que el Penya i l'Sporting facin oficial el conveni de cooperació avui horabaixa a la seu de la federació.

Les coses clares
El president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, i el secretari de la territorial, Manolo Bosch, sortiren ahir al pas d'un rumor aparegut a internet segons el qual l'Arenal i el Mercadal haurien d'haver mantingut la categoria a Tercera en comptes d'ascendir el Ferreries i el Sant Rafel des de Preferent, després dels ascensos a Segona B del Mallorca B i l'Sporting Maonès. Segons ens explicà Bosch, és cert que hi ha una circular de la Reial Federació Federació Espanyola segons la qual Arenal i Mercadal haurien de mantenir la categoria, però que també, segons aquesta, les territorials tenen potestat per modificar el sistema. I així ho varen fer, aprovat per l'assemblea de la Federació, fa dos anys. Bosch considerà que hi pot haver gent que no ho trobi just, però que va ser aprovat pels representants del futbol balear, els quals, en el seu moment, hi van estar d'acord.

Brunete

L'equip aleví del RCD Mallorca no ha aconseguit classificar-se per a la semifinal de l'edició del Brunete 2009. En un partit aferrissat contra el Recreativo, el resultat no passà del 2-2 i s'hagué de recórrer als penals, que donaren la victòria als andalusos. Malgrat la derrota dels mallorquins, en aquest torneig els vermells han aconseguit victòries molt importants, com és el cas del 2-1 contra l'Almeria i del 0-1 contra el Reial Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.