cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

El futbol de ca nostra

Collera (I)
El goig per l'ascens a la Superlliga Femenina ha durat poc en el Collera. L'entrenador, Pedro López Sauquillo, ha deixat la direcció de l'equip i el seu futur en el club penja d'un fil. El tècnic lamenta que l'opinió d'un parell de jugadores hi hagi pesat més que tota l'estrutura de l'entitat, fins al punt que considera que, si no es fa una neteja del vestidor, l'equip té poques solucions.

Collera (II)

La intenció de Sauquillo és continuar en el club del Coll d'en Rabassa, però no com a entrenador de l'equip femení, sinó com a director esportiu, feina per a la qual va ser contractat en un principi. Però perquè això passi, el tècnic demana que la directiva doni una explicació pública del que ha succeït amb el conjunt femení.

Collera (III)
El president del Collera, Pep Forteza, fa feina perquè Sauquillo no se'n vagi. El mandatari ens explica que la seva intació és que el tècnic continuï dirigint l'estructura esportiva del club i que, fins i tot, n'entreni qualque equip. Respecte del conjunt femení, que encara no té tècnic, Forteza explica que es començarà de zero, però que la paciència s'ha acabat i qui no hi estigui d'acord tindrà les portes obertes.

At. Balears
El club de la via de cintura ha confirmat que Pedro Mariano serà l'entrenador de l'equip de Tercera Divisió la propera temporada. L'extècnic d'equips com el Margalidà, el Montuïri i el Poblera serà l'encarregat de dirigir el conjunt a Tercera, mentre que Paco Soler l'entrenarà de nou a Segona B si al final el president, Fernando Crespí, pot comprar una plaça en la categoria de bronze del futbol espanyol.

Ferrioler
El Ferrioler ha complit un dels dessitjos del seu entrenador, Xavi Ferriol, després de confirmar la renovació del davanter i màxim golejador de la passada campanya a Tercera Divisió, Miquel Àngel Espadas.

Serverí
L'equip dirigit per Miquel Caldentell Saletas va agafant forma i aquests darrers dies ha renovat els jugadors Pablo i Víctor Ros. A més a més, ha tancat el fitxatge d'un altre reforç, Biel Martínez, procedent de l'Horta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.