algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Del Bosque convoca Mata pel lesionat Iniesta

La selecció espanyola es concentra a Las Rozas per preparar el doble duel contra Turquia, corresponent a la fase de classificació per al Mundial 2010

Juan Mata, jugador del València, fou convocat ahir per Vicente del Bosque, seleccionador espanyol, per substituir el lesionat Andrés Iniesta, que tornà a Barcelona després que el cos tècnic i mèdic hagin revisat els informes de la seva lesió muscular. Mata ja va ser requerit per Del Bosque per a l’amistós davant de Xile del passat 19 de novembre a Vila-real, però no va aconseguir debutar amb la selecció absoluta. Va rebre la trucada a darrera hora d’ahir dematí i agafarà un vol des de València a les 16.15 hores per intentar arribar en el primer entrenament de la selecció, amb la qual començarà a preparar el doble enfrontament davant de Turquia.

Iniesta hagué de traslladar-se des de la Ciutat Comtal i presentar-se a Las Rozas amb els informes de la lesió que va patir en el duel de Lliga davant del Màlaga. El d’Albacete estarà de baixa quinze dies per una ruptura muscular en l’adductor de la cuixa dreta. Dels 22 jugadors citats per Del Bosque per als partits davant Turquia de la fase de classificació mundialista (dissabte al Santiago Bernabéu i dimecres que ve a l’Ali Sami Yen d’Istanbul) l’únic que no va arribar a la ciutat del futbol abans de l’hora límit (13.00 hores) va ser el central del Barça Gerard Piqué per un retard del seu vol i no pel procés febril que l’impedí jugar contra el Màlaga i que no el farà ser baixa per a aquesta convocatòria. Els serveis mèdics de la Federació espanyola feren diferents proves a Xavi Hernández, David Villa i David Silva, per comprovar si són aptes. Al final, els tres futbolistes podran ser a les ordres de Del Bosque•

Iniesta: "Em fa ràbia no poder jugar aquests duels"

Andrés Iniesta, centrecampista internacional del Barcelona, lamentà ahir la seva absència amb Espanya davant de Turquia per una lesió muscular, després de menjar amb la resta d’internacionals, assegurà que li feia "ràbia" caure "per lesió". Iniesta acudí a la ciudad del futbol de Las Rozas amb un metge del FC Barcelona i un informe de la lesió muscular que el mantindrà els pròxims quinze dies de baixa. "Havia de venir, perquè estava convocat. Hem parlat entre tots i, ara, cal recuperar-se com més aviat millor.

Em fa ràbia caure per lesió. No estic tenint gaire sort en aquest sentit, però és poca cosa el que tenc i després d’aquests dos partits de la selecció esper tornar a la Lliga o Champions", assegurà. Iniesta realitzà una lectura positiva del seu viatge i no es queixà d’haver hagut de desplaçar-se a Madrid, malgrat que el cos tècnic de la selecció espanyola ja coneixia que no podria jugar el doble duel davant Turquia.  "Les coses sempre cal fer-les bé. Aquí ningú no pensa que s’actua de mala fe. Tot es fa correctament i així no hi ha malentesos", manifestà.

Villa: "Confii poder ajudar la selecció"

David Villa, davanter internacional del València, mostrà les seves esperances de poder jugar el doble enfrontament davant de Turquia: "Confii estar bé per poder ajudar la meva selecció" i confirmà que el seu genoll ha evolucionat bé. Villa va tractar amb naturalitat la polèmica que es veu entre Unai Emery i Vicente Del Bosque. Les queixes del seu entrenador del València per la convocatòria amb Espanya sense jugar amb el seu club provocaren que donàs una explicació a la seva arribada a la ciutat del futbol. "No crec que fossin queixes d’Emery, sinó que és un paperot com ell va anomenar.

Per la mala sort i per qüestió de terminis no arribarem a temps per jugar els partits amb el València, però sí podíem arribar a jugar amb la selecció. No va ser una crítica sinó casualitat per com estan col·locats els partits", manifestà. Villa va ser optimista sobre la seva participació davant Turquia. "Em trob bé. He estat quinze dies de baixa, però dissabte i dilluns vaig poder entrenar amb l’equip. M’ajuda a agafar confiança en el genoll, veig que respon bé al tractament. Confii jugar dissabte i ajudar la meva selecció".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.