muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

Bayern Munic i Arsenal, rivals de Barcelona i Vila-real als quarts de final

El sorteig fet aquest migdia a Nió (Suïssa) ha deparat també les eliminatòries Liverpool-Chelsea i Manchester United-Porto

El FC Barcelona es mesurarà al Bayern Munic alemany, mentre que el Vila-real farà el mateix contra l'Arsenal als quarts de final de la Lliga de Campions després del sorteig fet aquest migdia a Nió (Suïssa) i que també ha deparat interessants eliminatòries entre Liverpool-Chelsea i Manchester United-Porto en els altres dos encreuaments.

Tant el conjunt de Pep Guardiola, com el quadre de Manuel Pellegrini hauran d'assegurar la seva classificació lluny dels seus respectius terrenys de joc, ja que jugaran a casa els partits d'anada. A més, els dos supervivents de la Lliga Espanyola a 'Champions' només podran veure's les cares a la final de Roma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jo, fa mes de 15 anys
Mira Miquel, tenc vint-i-tres anys i des de petit m'agrada el futbol. La primera camiseta que vaig tenir va ser la del Barça amb el 8 d n'Stoichkov. En aquella època, jo no sabia ni què era el Mallorca, ni tan sols si existia. I això q dius d "Us pensau que hi ha cap barceloni del Mallorca?" és un doi. Ells tampoc coneixien el Mallorca abans que pujàs a primera m'imagin. CADASCÚ QUE DEFENSI LO QUE VULGUI!
Valoració:-2menosmas
Per miquel, fa mes de 15 anys
Els que vulguin ser del Barcelona sigguent mallorquins no ho puc entendre pero si ho respetare.Ara be que tirin enterra l´equip que ens representa a MALLORCA no ho compertesc.Al menys callar i no posarse en contra.Aixi anam els mallorquins en tot.No defensam lo nostro.Us pensau que hi ha cap barceloni del Mallorca?Doncs no no son tan collios.Ells defensen lo seu.VISCA EL MALLORCA
Valoració:-1menosmas
Per joan, fa mes de 15 anys
ona, ona, ona, jo som del Barcelona!!

ona, ona, ona, el Mallorca a segona!!
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente