algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

“No sabem què ens passa fora de casa”

El migcampista Jurado no trobà explicació a la mala imatge que oferí el Mallorca davant l'Almeria

El Reial Mallorca 2008/09 s’està mostrant durant el primer terç de la Lliga com un equip amb dues cares. A l’Ono Estadi, a diferència d’anteriors temporades, el conjunt que entrena Gregorio Manzano exhibeix una imatge més o menys solvent –encara que també amb alguna llacuna. En canvi, quan juga fora de casa l’equip es descompon i es delata com un bloc excessivament vulnerable, no debades el Mallorca només ha sumat 4 punts de 18 possibles com a visitant. El darrer exemple del mal joc de l’equip lluny de l’Ono Estadi el tinguérem diumenge passat a l’estadi Juegos del Mediterráneo davant l’Almeria, en què els andalusos s’imposaren per 2-1. El mateix Manzano reconegué en la roda de premsa posterior al matx que "hem estat molt desencertats en moltes parcel·les del camp". Així de clar.

El migcampista José Manuel Jurado, considerat com un dels cervells del Mallorca per ser un dels futbolistes amb més visió de joc de la plantilla, també reconegué ahir que l’equip té seriosos problemes fora camp, però fou incapaç de trobar una explicació a la mutació que experimenta el joc mallorquinista quan se surt de l’Illa. "No sabem què ens passa fora de casa, però les coses no surten com volem i per desgràcia no hem aconseguit puntuar en les darreres visites", comentà el futbolista cedit per l’Atlètic de Madrid, qui considera molt importants els dos pròxims partits davant el Màlaga a casa i davant el Valladolid a l’estadi José Zorrilla amb vista a invertir la dinàmica negativa de resultats.

"Seria molt important guanyar diumenge a casa davant el Màlaga i refrendar-ho en la jornada següent a Valladolid. Hem de tornar a una dinàmica positiva de resultats i trencar la mala ratxa fora casa. Per això el primer que hem de fer és analitzar les errades que hem comès i passar pàgina a la derrota davant l’Almeria", digué. Fent una valoració del duel de diumenge passat a terres andaluses, Jurado opinà que "fou un partit estrany i lleig. Cap dels que vàrem ser sobre el terreny de joc vàrem estar fins. L’Almeria és un bon equip i aprofitaren dues oportunitats. Les coses es posaren molt difícils quan ells s’avançaren en el marcador".

Per altra banda, el migcampista andalús no creu que la mala imatge oferida pel Mallorca a Almeria sigui un problema d’actitud dels jugadors. "Depèn del fet que surtin les coses que entrenam. Durant la setmana preparam els partits amb intensitat i feim bons entrenaments, però les coses després han de sortir els diumenges sobre el terreny de joc. Quan el rival ens pitja ens costa molt fer el nostre futbol, per això nosaltres també hem d’espitjar, intentar tenir el control de la pilota i amb la pilota als peus triar bé i prendre bones decisions", sentencià.

Aduriz, Keita, Arango i Trejo, absents

En el primer entrenament de la setmana hi hagué les absències dels davanters Aduriz, Keita, Trejo i Arango. Els dos futbolistes sudamericans participaren en el Partit contra la Pobresa que enfrontà a la localitat marroquina de Fez els amics de Ronaldo contra els de Zidane. Per la seva banda, Alhassane Keita fou convocat amb la selecció de Guinea Conakry per disputar un partit amistós contra Gabón. Finalment, Aduriz disposava d’un permís especial del club per qüestions personals. Ahir els titulars a Almeria feren una suau sessió de recuperació i els suplents i els que no jugaren s’exercitaren amb una major intensitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.