muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El Barcelona tomba el Recreativo

L'equip blaugrana s'imposa al conjunt de Huelva gràcies a l'encert de Messi i de Keita, i es manté al capdavant de la classificació amb 28 punts

RECREATIVO 0
BARCELONA 2

RECREATIVO: Riesgo, Iago Bouzón, Beto, Arzo, Poli, Morris, Jesús Vázquez, Adrián, Sis, Aitor i J. Guerrero. Akale per Javi Guerrero, Camuñas per Aitor i Marco rubén per Sisi.

BARCELONA: Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Márquez, Touré, Xavi, Busquets, Messi, Henry i Etoo. Silvynho per Pujol, Keita per Toure i Bojan perEtoo.

GOLS:
0-1: minut 51, Messi.
0-2: minut 85, Keita.

ÀRBITRE: Pérez Lasa (Col·legi basc). Amonestà els jugadors del Recreativo Sisi i els del Barça Dani Alves i Etoo.

El Barcelona accentua la condició de líder després de sumar, a Huelva, davant del Recreativo, la novena victòria consecutiva. Impulsat pel seu futbol ofensiu, el conjunt de Pep Guardiola tirà endavant el compromís amb autoritat gràcies als gols de l’argentí Leo Messi i del jugador de Mali Seydou Keita. Gols que nodreixen la collita barcelonista: 36 a favor i 8 en contra als onze partits jugats.

El conjunt blaugrana va exercir pressió des del principi. El Barça va sotmetre el quadre local fent que es tancàs a la seva àrea i pendent, només, d’una esporàdica ocasió de sortir al contraatac. Amb prou feines va gaudir d’opcions de gol i va centrar els seus esforços a defensar la porteria.

Tot i això, a la primera part al Barça li faltà definició en la rematada. El primer llançament a porta el protagonitzà Leo Messi en el minut 19 amb un xut que féu tremolar la porteria local. Tan sols un minut després Messi tornà a disposar d’una bona oportunitat que acabà en mans del porter. Henry tampoc no estigué inspirat i en el minut 37 desaprofità una bona ocasió per marcar; i Etoo, en el darrer minut, no transformà un potent xut que hauria suposat l’avantatge.

Pel que fa al Recreativo, els homes d’Alcaraz van tenir molt poques ocasions i ni Sisi ni Javi Guerrero no van saber definir les seves oportunitats. A la segona part, però, el Barça sortí al terreny de joc amb molta més determinació. Gràcies a això, l’argentí Leo Messi aconseguia marcar amb un potent xut amb la cama esquerra en una jugada a pilota aturada. Després del gol, el Barcelona va agafar el domini del partit.

A fi d’intentar reaccionar i empatar, Alcaraz féu entrar Akalé i Camuñas, però les forces ja no acompanyaven els jugadors locals, esgotats de la feina en defensa. Els pals també van ser aliats del quadre de Huelva, perquè van evitar un càstig major en rematades d’Henry i, en dues ocasions, de Bojan, en el descompte. En plena allau blaugrana, el Barcelona va ampliar la seva renda quan faltaven cinc minuts per al final. Una mala rematada d’Etoo va acabar sent una bona centrada per a Keita que, a porta buida, va batre Riesgo i va sentenciar el matx. Victòria i lideratge per als blaugrana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PAULA, fa mes de 15 anys
EL BARCELONA ES EL MILLOR BARÇA BARÇA
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente