cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

El Barça vol deixar sentenciada la classificació

Pep Guardiola recupera Xavi i amb tota probabilitat alinearà Leo Messi davant el feble Basilea, coer del grup

El Barcelona s’enfronta avui al FC Basilea amb l’únic objectiu d’aconseguir una victòria que li permeti deixar gairebé sentenciats el grup i la seva classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions, tres jornades abans de la conclusió d’aquesta fase. Líder amb dues victòries, els blaugranes afronten la tercera jornada de la Lliga de Campions contra el coer, ja que el Basilea ha tancat els seus dos partits amb sengles derrotes.

Enfront d’un dels rivals més fluixos del grup, un Barcelona en ratxa difícilment pot donar a l’entitat suïssa esperances de victòria en el xoc que es disputarà avui al reformat Saint Jakob Park.Els barcelonistes recuperaran per a aquest duel Xavi Hernández, que descansà en el partit contra l’Athletic Club per alguns problemes musculars, i s’intueix que tornarà així mateix Lionel Messi, també després de no haver jugat a San Mamés.

S’espera que el tècnic barcelonista, Josep Guardiola, posi tota l’artilleria en joc a la recerca d’una victòria que deixi el Barça amb les opcions d’assegurar els vuitens gairebé resoltes, a fi d’afrontar els darrers xocs amb total tranquil·litat i, així, poder dedicar-se a la Lliga i a un difícil calendari de desembre, ja que haurà de jugar amb tots els equips de la part alta de la taula. A més de Xavi, Guardiola també ha convocat per al partit de Suïssa l’uruguaià Martín Cáceres, mentre que Keita en queda fora per lesió, igual que Gudjohnsen, que ja no viatjà a San Mamés, després d’haver-se lesionat en un partit internacional amb Islàndia.

Per la seva banda, l’equip que dirigeix Chistian Gross espera frenar la bona ratxa barcelonista i obtenir un triomf que els doni alguna opció en la segona volta del grup per accedir als vuitens de final o, en el pitjor dels casos, per passar a la Copa de la UEFA.

Pep Guardiola frena l’eufòria i demana respecte per al Basilea

L’entrenador del Futbol Club Barcelona, Josep Guardiola, donà un toc d’atenció a l’entorn del club pel que considera una actitud de menyspreu dels rivals, i recordà que el partit amb el Basilea encara s’ha de disputar. "Es dóna per segur que hi guanyarem els dos partits. És típic d’aquesta casa (FC Barcelona) no donar importància al rival. Cal ser prudents. Hem d’intentar guanyar els tres punts i ja veurem què passa el desembre", argumentà Guardiola.

Es pot dir que l’entrenador blaugrana criticà els qui, com el secretari tècnic del club, Txiki Begiristain, han animat a guanyar els dos partits consecutius contra el Basilea per deixar fermades la primera posició i la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions. "És una mala política dir que passarà això i que farem allò", afegí Guardiola, qui es mostrà molt prudent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.