• Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Fernando Torres lidera la remuntada del Liverpool

Els Reds capgiraren un marcador advers de 2-0 al camp del Manchester City i sumaren tres importants punts que els mantenen colíders amb el Chelsea, que derrotà l'Aston Villa

El Liverpool, amb dos gols de Fernando Torres, remuntà davant el Manchester City (2-3) i sumà tres importants punts, que li permeten continuar una setmana més al lloc més alt de la classificació, empatat a 17 punts amb el Chelsea, que dissabte passat superà l’Aston Vila per 2-0.Fernando Torres liderà una espectacular remuntada del Liverpool davant el City de Robinho, que ahir tingué una actuació bastant pobra. El conjunt de Rafa Benítez, que al descans perdia per 2-0 després de dos gols d’Ireland i Garrido, sortí conscienciat per remuntar en la represa i ho aconseguí amb dues dianes de l’exdavanter de l’Atlètic de Madrid i una de Kuyt. El manacorí Albert Riera tornà a ser titular i jugà 81 minuts.

Per la seva banda, el Chelsea de Luis Felipe Scolari mostrà la seva cara més eficaç a Stamford Bridge en superar per 2-0 l’Aston Villa, després de dos grans gols de Joe Cole i de Nicolás Anelka.Cal destacar també l’empat de l’Arsenal al camp del Sunderland (1-1). El conjunt que entrena Arsene Wenger salvà un punt en el darrer minut gràcies a un gol de Cesc Fábregas.

El Manchester United continua la seva escalada a la classificació i dissabte passat aconseguí una còmoda victòria al camp del Blackburn Rovers (0-2). Brown va inaugurar el marcador en rematar un córner i Rooney va marcar el gol de la sentència definitiva després d’haver rebut una gran assisència de Cristiano Ronaldo.Especialment dolorosa fou la derrota del Tottenham Hotspur davant la seva afició contra el Hull City (0-1) i que deixa el seu entrenador, Juande Ramos, a la corda fluixa.En altres partits jugats ahir, el Portsmouth continua en ratxa i es va imposar per 2-1 l’Stoke City amb gols de Crouch i Defoe. A Londres, el Bolton va sorprendre (1-3) el West Ham, la revelació de la Premier League fins ara, amb gols de Cahill Davier i Taylor.

L’Everton desaprofità un avantatge de dos gols per veure com el Newcastle empatà el marcador en només un minut. El mallorquí Xisco Jiménez fou suplent i no jugà ni un sol minut.