18°

El Barça enamora

L'equip de Guardiola golejà l'Atlètic de Madrid en una primera part prodigiosa

BARCELONA: Víctor Valdés, Puyol, Gerard Piqué, Márquez, Abidal, Busquets, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Messi i Etoo.

Henry per Etoo en el minut 59, Bojan per Messi en el minut 70 i Keita per Xavi en el minut 73.

ATLÈTIC DE MADRID: Coupet, Perea, Heitinga, Ujfalusi, Antonio López, Raúl García,. Assunçao, Maxi Rodríguez, Luis García, Kun Agüero i Sinama Pongolle.

Miguel De las Cuevas per Maxi Rodríguez en el minut 20, Pernía per Luis García en el minut 46 i Ever Banega per Kun Agüero en el minut 57.

6-1: minut 72, Henry,

ÀRBITRE: Iturralde González (comitè basc). Amonestà Antonio López, Heitinga, Ujfalusi i Agüero per part de l’Atlètic de Madrid i Henry per part del Barcelona.

El Barcelona apallissà l’Atlètic de Madrid (6-1) i el Camp Nou visqué una nova nit màgica. El conjunt que entrena Pep Guardiola espantà en només 30 minuts els dubtes que havien sembrat les dues agòniques victòries en el darrer minut sumades davant l’Espanyol en Lliga i el Shakhtar Donetsk ucraïnès en la Champions.

Els blaugrana sortiren a la gespa com un cap de fibló i en només 8 minuts ja guanyaven per 3-0. Márquez avançà els catalans en rematar un córner en el minut 3, Etoo marcà el segon en transformar un penal comès per Ujfalusi sobre Heitinga dos minuts després i Messi deixà el matx vist per a sentència en una badada de principiant de l’Atlètic de Madrid. L’argentí executà sense oposició i a porta buida una falta des de la frontal de l’àrea, mentre que Coupet, abraçat al pal, intentava col·locar una barrera que el Barça no havia sol·licitat.

Maxi Rodríguez donà una mica d’oxigen escurçant distàncies en el minut 13, però Etoo tornà els matalassers a la crua realitat i signà el 4-1 cinc minuts després.

Gudjohnsen s’apuntà a la festa marcant el 5-1 en el minut 28 en aprofitar un rebuig del pal a xut d’iniesta i Henry, ja en el segon temps, arrodoní la golejada.