Toni Mas (2), Iniesta (2), Bernat (2), Àngel (2), Toni Vidal (2), Cifre (2), Pablo (2), Gatet (2), Toni Roig (2), Picó (2) i Ladi (2). Richi (2) per Pablo i Nacho (2) per Ladi.

Cuesta (2), Óscar (2), Rodri (2), Esteban (2), Pablo (2), Javi López (2), Nando (2), Rubio (2), Santos (2), Lucas (2) i Coll. Prior (2) per Javi López, Bueno (2) per Lucas i Isma (2) per Coll.

0-1: m. 32, Lucas; 0-2: m. 65, Nando..

Àrbitre :

Aguilar. Amonestà, Iniesta, Vidal, Cifre, Picó, Ladi i López. Expulsá Gatet al

43.

El Cala d’Or va rebre ahir un Atlètic de Balears que venia a cercar el seu novè títol. Tot i que la categoria visitant es va reflectir en el joc, el Cala d’Or no li posà les coses gens fàcils i disputà un gran partit dins les seves possibilitats.

L’Atlètic estrenà el marcador al minut 32, quan Lucas rebé un xut de la banda dreta i disparà enviant la pilota entre els pals que guardava Toni Mas. Després del descans, Nacho fou el protagonista del segon gol del matx amb un contraatac del visitant que acabà amb el definitiu 0 a 2.

Amb aquest triomf, l’Atlètic Balears es proclamà campió de Lliga i sols li queda disputar el play-off per ascendir a Segona B.