cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

El Villacarlos s'acomiada de manera lamentable

El jugador local Cardona va intentar agredir el col·legiat després que aquest l'hagués expulsat

AT. Villacarlos 0
At. Ciutadella 1

At. Villacarlos: Jona (3), Rubén (1), Cardona (0), Calet (2), Ramón (2), Julián (2), Clavijo (2), Toyo (1), Lacueva (2), García (1) i Calero (2). Moreno (1) per Toyo, Kiko (1) per García i Fran (1) per Lacueva.

At. Ciutadella: Barceló (3), Giamundi (1), Tófol (2), Romero (2), Sam (2), Santi (2), Alzina (2), Dani Iglesias (1), Lucas (2), Juanlu (1) i Edgar (2). Chupi per Juanlu.

ÀRBITRE: Gordillo Aguilar (0). Pèssima actuació, errors d'apreciació i va posar el llistó de les targetes molt alt en un partit bastant correcte. Per part del local veieren targeta García, Julián i Clavijo, i per part del visitant Romero i Santi. Expulsà Cardona per doble amonestació (66') i Guarino (66') amb vermella directa a la baralla ocasionada pel primer quan l'intertà agredir.

Gols: 0-1: minut 80, Edgar de penal.

DdB. Palma. L'acomiadament de l'Atlètic Villacarlos de la Tercera Divisió davant el seu públic no va ser la desitjada. A la destitució el dia anterior del seu entrenador, Pedro Clavijo, es va unir l'acció lamentable de Cardona, qui intentà agredir el col·legiat Gordillo Aguilar. Edgar, de penal resolgué el partit en favor del visitants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.