nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Un encertat Ferrioler suma un merescut triomf davant el Balears

El conjunt blanc-i-blau fou superat amb claredat a la represa

Ferrioler 2
At.baleasrs 0

Ferrioler: Juanjo (2), Marcos (2), Artade (2), Escibà (2), Llompart (2), Pozo (2), Manresa (2), Agus (2), Natxo Azcona (2), Rojals (2) i Àngel (2).

Xisco (2) per Agus i Calero (2) per Rojals.

At.balears: López (2), Pablo (2), Òscar (2), Lliteres (2), Isma (2), Rodri (2), Fuentes (2), Nando (2), Santos (2), Prior (2) i Nevado (2).

Ismael (2) per Òscar, Bordoy (2) per Lliteres i Ramón (2) per Fuentes.

ÀRBITRE: Serra Vila (2). Amonestà els jugadors del Ferrioler Natxo Azcona i Rojals; i els jugadors de l'Atlètic Balears Ramón, Santos, Prior i Nevado.

Gols: 1-0: minut 54, Àngel.
2-0: minut 57, Manresa.

Víctòria del Ferrioler davant el temut Atlètic Balears en un partit en què els locals aprofitaren les seves poques oportunitats per sentenciar elpartit.

Així, a la primera meitat, els dos equips alternaren el domini del joc al centre del camp i crearen oportunitats ofensives que no es van arribar a materialitzar. De fet, el conjunt visitan jugà molt relaxat i patí manca d'encert a l'hora de rematar a porteria. Però a la segona part, el Ferrioler jugà amb molta força i empenta i aconseguí batre la porteria defensada per López. Tres minuts després, Manresa aconseguia sentenciar el partit. Per la seva banda l'Atlètic intentà remuntar, però ja era massa tard.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.