nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Un gol de Plasil fregant el descans fa guanyar l'Osasuna

OSASUNA 1
SARAGOSSA 0

OSASUNA: Ricardo, Azpilicueta, Cruchaga, Josetxo, Monreal, Puñal, Javi García, Juanfran, Plasil, Vela i Dady.
Kike Sola per Dady, Delporte per Vela i Héctor Font per Plasil.
REIAL SARAGOSSA: César Sánchez, Diogo, Sergio, Ayala, Juanfran, Sergio García, Celades, Luccin, Gabi, Diego Milito i Oliveira.
Oscar per Gabi, Zapater per Celades i Paredes per Juanfran.
ÀRBITRE: Fernández Borbalán (comitè andalús). Amonestà Puñal, Monreal, Azpilicueta, Ricardo i Kike Sola per part d'Osasuna i Celades i Sergio per part del Saragossa.
GOL:
1-0: minut 45, Plasil.

Osasuna revifà en les seves aspiracions d'allunyar-se del descens en derrotar el Reial Saragossa per la mínima amb un gol del davanter txec Jaroslav Plasil en el temps de descompte de la primera part. El conjunt vermellenc trancà amb el triomf d'ahir una ratxa de dues derrotes consecutives davant un rival que es mostrà molt perillós en la primera part però que demostrà impotència en la represa davant l'ordre i la feina del conjunt navarrès. El conjunt aragonès dilapidà les seves opcions de treure res positiu del Reyno de Navarra en la primera part en desaprofitar els seus davanters claríssimes ocasions, en especial dues lluites de Diego Milito i Oliveira davant un incommensurable Ricardo, sens dubte, el millor home del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.