nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

L' Alcúdia s'endú la victòria en un partit igualat i avorrit

ALCÚDIA 1
UE POBLERA 0

ALCÚDIA: Balti (2), Rayo (2), José Andrés (2), Rafa García (2), Xisco (2), Aguado (2), Dani Melero (2), Bisquerra (2), Jordi (2), Canal (2) i Sergi (2).
Carlos (2) per Aguado, Cabañellas (2) per Melero i David García (2) per Sergi.
UE POBLERA: Sastre (1), Pedro (1), Edu (1), José (1), Paco Pérez (1), Àngel (1), Zamorano (1), Llistó (1), Sergio García (1), Polvorosa (1) i Lirola(1).
Simón (1) per Àngel i Cabañas (1) per Lirola.
ÀRBITRE: Arenas Cuesta (2). Bé. Amonestà amb targeta groga Rafa García, Jordi, Canal i David García, per part de l'equip local; i el visitant Polvorosa.
GOL:
1-0: minut 81, David García.


El conjunt de l'Alcúdia s'imposà per la mínima en la jornada d'ahir, però el que volia eren els tres punts, ja que amb aquest nou triomf ja suma la seva sisena victòria i se situa, d'aquesta manera, en novena posició de la taula, mentre que la UE Poblera encara es manté a la zona tranquil·la. El partit resultà avorrit i poc vistós a conseqüència de la concentració de la majoria d'accions al centre del camp. El ritme lent i poc dinàmic dels dos euips, sobretot en la primera meitat, propicià un joc sense ocasions i mancat de jugades perilloses. Encara que la primera part fou dominada pels visitants, les ocasions no arrivaben. Tanmateix, a mesura que el temps transcorria els alcudiencs anaven agafant més confiança sobre el camp i deixaven de banda la tensió dels primers minuts de joc. D'aquesta manera, s'arribà al descans amb el marcador a zero. En el segon temps, s'incrementà el ritme del joc i eren els jugadors locals que tenien el domini de la pilota i amb intents continus lluitaven per obrir el seu caseller. Com a prova. d'això i tan sols nou minuts abans que el col·legiat assenyalàs la fi del partit, David García amb un gran xut enviava la pilota al fons de la xarxa, sense donar opció al porter Sastre d'evitar un gol que donava tranquil·litat als locals. Tot això, davant l'expectació de l'afició de la UE Poblera, que veia com s'esfumaven tres punts valuosos. Ja no s'hi podia fer res.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.