cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.41°

El Mallorca B aconsegueix la victòria en un igualat partit contra el Santanyí

La qualitat individual dels jugadors vermellencs fou decisiva per al triomf del filial

MALLORCA B 2
SANATNYÍ 0

MALLORCA B: Romero (1), Hervías (2), Noceras (2), Alfred (2), Castillo (2), Alberto (2), Jaume (1), Bernat (2), Casanova (1), Oller (1) i Fonseca (2).
Pitu (1) per Alberto i Izquierdo (2) per Casanova.
SANTANYÍ: Linares (1), Carlos (1), Aitor (1), Amate (1), Pomar (1), David García (1), Merino (2), Barbón (2), Mut (2), Manel (2) i Xino (1).
Víctor (1) per Pomar i ÓScar López (1) per Merino.
ÀRBITRE: José Román Escribano Jiménez (2). Correcta actuació. Amonestà Fonseca, Castillo, Oller i Bernat, del Mallorca B, i Amate, David García i Carlos, del Santanyí
. GOLS:
1-0: minut 81, Fonseca.
2-0: minut 83, Izquierdo.


Malgrat que el partit va estar pràcticament igualat en la seva totalitat en el marcador, el Mallorca B va decidir en els minuts finals, gràcies als gols de Fonseca i Izquierdo. El filial vermellenc demostrà la major qualitat dels seus jugadors i aconseguí la victòria davant un Santanyí que res no va poder fer per evitar el triomf dels locals. El partit va estar marcat per la igualtat, però els jugadors vermellencs varen mostrar un major encert amb vista a la porteria rival en els darrers instants del duel, mentre que el Santanyí no aprofità les seves oportunitats. Després d'aconseguir aquest resultat, els de Jaume Bauçà deixen els de Damià Barceló a set punts. Finalment, fou la qualitat dels homes individuals la que decidí el resultat de l'enfrontament entre els dos equips. Fonseca i Izquierdo decidiren un duel molt igualat i treballat per part dels dos rivals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.