algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Garitano: «Estic molt il·lusionat»

El nou tècnic del Saragossa dirigirà l'equip fins a final de temporada

EFE. Saragossa.

El nou entrenador del Reial Saragossa, Ander Garitano Urquizu, assenyalà a l'acte de la seva presentació com a nou tècnic de l'equip aragonès que se sentia pràcticament igual d'il·lusionat que quan debutà a Primera Divisió amb l'Athletic de Bilbao.

El tècnic saragossista comentà que s'entregarà a la seva nova feina «dematí, horabaixa i nit» per tractar de millorar la situació de l'equip.

Garitano, que dirigirà l'equip fins a final de temporada, fou jugador del Saragossa des de la temporada 1996/97 fins a la 2001/02, quan passà a formar part de l'organigrama tècnic de les categories base. Ara mateix, era l'entrenador de l'equip de Divisió d'Honor Juvenil. El nou tècnic del Saragossa va néixer el 26 de febrer de 1969 a Derio (Biscaia) i com a jugador va estar 14 temporades a Primera Divisió (vuit a l'Athletic i sis al Saragossa), on jugà 357 partits i marcà 50 gols.

En el conjunt aragonès comptarà amb el també exjugador del Saragossa Santiago Aragón com a segon entrenador i falta per decidir qui serà el preparador físic.

Garitano digué no saber si l'oportunitat d'entrenar a Primera Divisió li arriba massa prest, però explicà que a la vida sempre hi ha una primera oportunitat per a tot. «És una qüestió que no decideix un mateix, són les circumstàncies, però no tenc ni el mínim dubte que estic capacitat pel càrrec, em trob fort anímicament i tenc confiança en l'equip de feina que hem format per treure la situació endavant», assenyalà el nou tècnic.

Garitano digué que ara l'únic que li preocupa és el partit de Copa del Rei contra el Racing de Santander demà i que no veu més enllà d'aquest enfrontament.

Igualment, comentà que no havia tingut temps de demanar res al consell d'administració del club perquè creu que no hi ha grans coses a sol·licitar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.