algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Recreativo i Almeria, contents amb el repartiment de punts

Recreativo 1
Almeria 1

Recreativo: Sorrentino, Pampa Calvo, Iago Bouzón, Martín Cácerez, Poli, Camuñas, Jesús Vázquez, Carlos Martins, Aitor, Sinama Pongolle i Javi Guerrero. Marquitos per Aitor i Congo per Camuñas.

Almeria: Diego Alves, Bruno, Carlos García, Pulido, Cisma, Soriano, Juanito, Felipe Melo, Mané, Juan Manuel Ortiz i Negredo. Natalio per Juan Manuel Ortiz, Cabrera Cava per Juanito i Santi per Cisma.

ÀRBITRE: Rubinos Pérez (Comitè madrileny). Amonestà Poli i Iago Bouzón per part del Recreativo de Huelva, i Soriano, Negredo, Diego Alves i Pulido per part de l' Almeria.

Gols: 1-0: minut 13, Sinama-Pongolle. 1-1: minut 19, Mané.

EFE. Huelva. Recreativo de Huelva i Almeria signaren un empat, que es pot considerar just després d'una part per a cadascun quant a domini i ocasions de gol. Els d'Unay Emery foren superiors als locals en la primera part, sobretot després de l'empat aconseguit per Mané en el minut 20 que igualava el gol aconseguit poc abans per Sinama-Pongolle a passada de Javi Guerrero. Els d'Almeria pogueren avançar-se just iniciada la represa, però Bouzon tragué una pilota just des de la línia de gol. A partir d'aquest moment, foren els amfitrions els que dominaren sense efectivitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.