algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

La Penya patí de valent per superar l'Atlètic Ciutadella

S.EULÀRIA 2
CIUTADELLA 1 <>E.S EULÀRIA:
Moro (1), Emilio (1), Adrián (2), Villodre (2), Aparicio (2), Xico (2), Berto (2), Samir (1), D. Fernández (2), Tino (2) i Zurbano (2).
Salazar (1) per Samir, Maline (1) per Tino i Pepe (1) per D. Fernández.
CIUTADELLA: Quintana (1), Romero (1), Paulo (1), Daniel (1), Sam (-), Igor (1), Gaimundi (1), Santi (1), Alzina (1), Juanlu (2) i Edgar (2).
Alberto (2) per Alzina, Marcos (2) per Sam i Sánchez (1) per Paulo.
ÀRBITRE: Jaime Badagi (1). Amonestà amb cartolina groga els locals Xico i l'entrenador Dani Mori; i el visitant Sam. No hi va haver expulsions.
GOLS:
1-0: minut 27, Tino.
2-0: minut 45, Berto.
2-1: minut 65, Alberto.


El Penya Esportiva Santa Eulària visità el Ciutadella aconseguint, així, la seva quarta victòria consecutiva i mantenint-se a la tercera posició de la classificació. El Penya esportiva Santa Eulària aprofità per rendir homenatge a Navarro emotivament. L'equip local dominà gran part del partit amb diverses ocasions. Al minut 27, Tino treu una falta marcant el primer gol de la jornada. Just al final de la primera part, a causa d'una corner, Berto rep la pilota i envia el Ciutadella a descansar amb dos gols en contra. En començar la segona meitat, quan el partit ja semblava sentenciat, el visitant Alberto trobà l'oportunitat de marcar retallant distàncies amb el Penya Santa Eulària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.