nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

La millor lliga del món torna a IB3

Les retransmissions de Primera s'iniciaran el primer de desembre

La millor lliga del món torna a IB3 Televisió. Serà a partir del primer de desembre que IB3 Televisió oferirà de nou els partits de Primera Divisió en català. L'acord que permetrà la retransmissió dels partits de Primera els dissabtes a les 22.00 hores ha estat possible després de llargues negociacions que començaren ja fa tres mesos i que fructificaren ahir amb la firma del contracte.

L'acord serà vigent aquesta temporada i la pròxima. L'acord es va firmar ahir horabaixa entre Juan Ruiz de Gauna, director general de La Sexta, i Antoni Martorell, director general d'IB3 Televisió. IB3 ha tingut accés a un producte car, com és el futbol, a un preu que entra dins les possibilitats econòmiques de l'ens. En aquest sentit, IB3 ha sabut aprofitar l'actual conjuntura de guerra pel futbol entre Mediapro i Audiovisual Sport per firmar un contracte menys car que el signat per altres autonòmiques.

«Hem arribat a un acord després de tres mesos de negociacions complicades, amb la guerra del futbol en el seu moment més àlgid. Estam molt satisfets d'haver arribat a aquest acord amb PubliSeis i La Sexta, que és qui explota els drets de Mediapro pel futbol dels dissabtes vespre. Podem dir que IB3 torna a tenir futbol de Primera Divisió i en català els dissabtes vespre», indicà el director general d'IB3, Antoni Martorell. Es mostrà molt satisfet que el futbol de Primera torni al canal autonòmic. «Suposa per a IB3 un producte de primer nivell, que dóna prestigi a la televisió. Des del primer dia vàrem dir que apostàvem per la informació i pels esports. Teníem l'ACB i ara tenim també futbol de Primera. És el producte estrella de la televisió a tot l'Estat i ara el tornam a posar a disposició dels espectadors d'IB3 Televisió», explicà Martorell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.