algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

El Santanyí guanya per la mínima l'Sporting

S.MAONÈS 0
santanyí 1

SPORTING MAONÈS: Eloy (2), Marc (1), Pipe (1), Capó (1), Israel (1), Dani (2), David Càmara (2), Libo (2), Òscar Santos (1), Moyano (2) i Pirri (1).
Abraham (1) per Libo, Júnior (1) per Òscar Santos i Contreras (1) per Pirri.
santanyí: Linares (1), Marino (2), Rafa (2) Amate (2), Pomar (2), David García (2), Manel Sala (2), Barbón (2), Òscar Torres (2), Rueda (2) i Mut (2).
Xino (1) per Manel Sala, Víctor (1) per David García i Aitor (1) per Òscar.
ÀRBITRE: Flaquer Rey (2). Amonestà els jugadors de l'Sporting Maonès Marc i ÒscarTorres; i els jugadors del Santanyí, David García, Pomar i Amate.
gols:
0-1: minut 37, M.Sala.

Victòria per la mínima del Santanyí davant un Sporting Maonès molt poc encertat. De fet, el partit fou lent i poc vistos, amb poques oportunitats de perill per part dels dos equips. Així, els dos conjunts disputaren la pràctica totalitat del partit al centre del camp, resguardant-se cada un, a la seva línea defensiva. Una de les poques ocasions del partit, i alhora la més significativa, va ser la jugada de gol de Manel Sala al minut 37 del primer temps, que encetà i sentencià el marcador.

D'aquesta manera, i amb un gol en contra, l'Sporting intentà sense èxit empatar el partit amb un reguitxell de jugades ofensives. Jugades molt poc efectives que no van arribar a quallar i que no van permetre igualar el marcador a l'equip de Maó. Cal dir però, que l'Sporting Maonès estrenava cos tècnic, fet que explica la seva falta de rodatge en el lideratge del equip.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.