nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Mallorca és favorit a Riazor

Gregorio Manzano revoluciona el seu onze per visitar un Deportivo de la Corunya en hores baixes

El Reial Mallorca intentarà treure profit del clima d'intranquil·litat que es respira a la Corunya per aconseguir avui (20.00 hores) una nova victòria davant el Deportivo a Riazor i sumar així tres punts més que el mantenguin en la lluita per entrar en zona europea i li permetin fer coixí amb vista als tres pròxims compromisos que l'esperen, davant el València, el Reial Madrid i el Sevilla.

El conjunt gallec, que aquesta temporada entrena Miguel Àngel Lotina, ja no s'assembla en res al «Superdepor» que es feia respectar arreu de l'Estat espanyol i a Europa anys enrere. Actualment, ocupa la dissetena posició de la taula classificatòria a només dos punts de la zona de descens, per la qual cosa no es pot permetre cap ensopegada més i sobretot davant una afició que enguany ja ha vist perdre el seu equip en tres ocasions -Almeria (0-3), Recreativo (0-2) i València (2-4)- i que només ha pogut celebrar una victòria -Betis (1-0).

Per la seva banda, el Mallorca afronta el duel instal·lat en la setena posició amb 15 punts i després d'haver sumat set dels darrers nou punts.

Gregorio Manzano té molt present que dissabte hi ha un altre compromís de Lliga contra el València i, per això, tal com va fer en la cinquena jornada contra el Valladolid en una altra setmana amb dos partits, introduirà canvis en el seu onze titular per donar descans a alguns dels seus homes. El tècnic andalús ha deixat fora de la convocatòria Ibagaza i Héctor, que juntament amb el sancionat Ballesteros i els lesionats Webó i Dorado han quedat fora de l'expedició mallorquinista que ahir volà fins a terres gallegues. El Mallorca, en canvi, recupera Pereyra, que s'ha perdut els dos darrers partits per una sanció. L'argentí podria substituir el grec Angelos Basinas en el pivot defensiu. Una altra novetat de l'onze illenc serà l'entrada a l'eix de la defensa de David Navarro en el lloc de Ballesteros, mentre que Jonás Gutiérrez també té molts probabilitats de jugar d'entrada.

D'aquesta manera, amb motiu de la baixa d'Ibagaza, el Mallorca no podrà repetir el triangle màgic que el mitja punta argentí formava amb Valero i amb Güiza i recuperarà el 4-4-2 amb un rombe a mitjan camp.

El Mallorca podria jugar amb Moyà a la porteria; Molinero, David Navarro, Nunes i Fernando Navarro en defensa; Pereyra, Varela, Jonás i Valero al centre del camp i Güiza i Arango en atac.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.