El Vila-real sorprengué amb dos gols matiners i sentencià des del punt de penal

VILA-REALl 3
BARCELONA 1

VILA-REAL: Viera, Javi Venta, Cygan, Fuentes, Capdevila, Cani, Senna, Bruno, Santi Cazorla, Pires i Guille Franco.
Matías Fernández per Pires en el minut 69, Tomasson per Guille Franco en el minut 80 i Àngel per Cani en el minut 90.
BARCELONA: Valdés, Oleguer, Milito, Puyol, Abidal, Xavi, Iniesta, Deco, Messi, Bojan i Henry.
Giovani per Oleguer en el minut 46, Gudjohnsen per Deco en el minut 71 i Sylvinho per Bojan en el minut 80.
ÀRBITRE: Mejuto González (col·legi asturià). Amonestà Capdevila per part del Vila-real i Milito, Deco i Xavi per part del Barcelona.
GOLS:
1-0: minut 2, Santi Cazorla.
2-0: minut 13, Senna de penal.
2-1: minut 24, Bojan.
3-1: minut 34, Senna de penal

EFE. Castelló.
El Vila-real derrotà ahir el Barcelona (3-1) en un partit en què els locals varen saber minimitzar tot el talent que el tècnic blaugrana Frank Rijkaard va acumular sobre el terreny de joc, si bé en els plans de l'holandès no entraven els dos matiners gols amb què es trobà el seu equip. Amb una alineació que disposava de Messi, Xavi, Iniesta, Deco, Bojan i Henry i a la que des de l'inici del segon temps s'hi afegí Giovani dos Santos, el Barcelona fou incapaç de superar el Vila-real amb la lliçó ben apresa i que va saber tapar tots els camins cap a la porteria de l'uruguaià Viera.

El partit no pogué començar millor per al Vila-real. Als dos minuts, una brillant jugada de Santi Cazorla i del mexicà Guille Franco, amb una centrada d'esperó d'aquest inclosa, es resolgué amb el gol del primer, en creuar la pilota a la perfecció davant la sortida de Víctor Valdés. El Barça es trobà així amb un guió imprevist i encara que intentà reaccionar després del gol es topà amb un equip molt ben armat en defensa i en el centre del camp, al qual era incapaç de superar malgrat tot el talent que acumulà ahir l'esquadra catalana.

Lluny de contrarestar la situació, el Barcelona se li complicà encara més el partit. Una internada del francès Robert Pires fou frenada amb una falta dins l'àrea que suposà el penal que el brasiler Marcos Senna convertí en el segon gol de la nit quan només es duien disputats 13 minuts de joc. Els blaugrana reaccionaren i posaren setge a l'àrea local i encara que en un principi la defensa resistí, el jove Bojan Krkic trobà un forat pel centre per donar oxigen al Barça amb el seu primer gol a la Lliga.

El Vila-real sentencià amb un penal transformat per Senna en el minut 34.