cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El Sevilla no arranca a la Lliga i el Deportivo s'endú els tres punts

El conjunt andalús cau al Sánchez Pizjuán davant un rival que no necessità gaire

sevilla 0
deportivo 1

sevilla cf: Palop, Alves, Boulahrouz, Escudé, Dragutinovic, Jesus Navas, Renato, Keita, Adriano, Koné i Kanouté.
Diego Capel per Koné, Kerzhakov per Adriano i Poulsen per Boulahrouz.
deportivo: Aouate, Manuel Pablo, Adrián, Coloccini, Filipe, Juan Rodríguez, Sergio, De Guzmán, Guardado, Verdú i Xisco.
Riki per Xisco, Barragán per Guardado i Pablo Àlvarez per Verdú.
ÀRBITRE: César Muñiz Fernández (Comitè asturià). Amonestà Boulharouz, Keita, Alves i Escudé per part del Sevilla i Adrián i De Guzmán per part del Deportivo de la Corunya.
gol:
0-1: minut 73, Riki.

El Deportivo de la Corunya, una de les «bèsties negres» del Sevilla, va treure profit del mal moment dels sevillians en la Lliga, en la qual acumulen quatre derrotes consecutives, i s'endugué els tres punts del Sánchez Pizjuán gràcies a un gol de Riki quan faltava un quart d'hora per acabar el partit.

La gran defensa plantejada per Lotina fou un mur infranquejable pels de Juande Ramos en els primers quaranta-cinc minuts. Només una ocasió clara de gol per a ambdós equips a càrrec de Nakouté i de Verdú. Millorà el Sevilla en el segon temps però fou el Depor, mitjançant Riki al cap de pocs minuts d'entrar al camp, qui s'avançà en el marcador definitivament després de resoldre un contracop ben conduït per Guardado. Kanouté, en el minut 82, va errar una oportunitat immillorable per empatar sol davant Aouate. Lluitaren fins al final els andalusos, però sense sort ni confiança. Amb el triomf, el Depor s'allunya del fons de la taula.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.