R. Saragossa: César, Diogo, Ayala, Sergio Fernández, Juanfran, D'Alessandro, Zapater, Gabi, Aimar, Diego Milito i Oliveira.
Sergio García per Gabi.
Racing: Toño, Pinillos, Garay, Oriol, Luis Fernández, Jorge López, Duscher, Colsa, Oscar Serrano, Munitis i Iván Bolado.
Felpeto per Iván Bolado, Luisma per Colsa i Ayoze per Luis Fernández.
ÀRBITRE: Carlos Delgado (Comitè basc). Amonestà Ayala i Gabi per part del Reial Saragossa i Oriol, Toño i Óscar Serrano per part del Racing de Santander.
Gols:
0-1: minut 55, O. Serrano
1-1: minut 75, Oliveira.

El Racing de Santander confirmà les bones sensacions que demostrà en la seva estrena lliguera davant el Barça i dissabte s'endugué, amb tota justícia, un punt de La Romareda davant un Reial Saragossa que no trobà mai la manera de superar l'ordenada defensa del conjunt cantàbric. S'avançaren els visitants amb un gol d'Óscar Serrano als deu minuts de la segona part i després de la treta d'un córner, però Oliveira, a un quart d'hora del final, col·locà el definitiu 1-1 en el marcador.

Malgrat que l'equip aragonès dominà la pilota i controlà el joc, mai no pogué ficar el rival en la seva àrea, menys en el darrer quart d'hora de partit i arran del gol de l'empat, que fou ben just.