• Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

Bona imatge del Mallorca

Els homes de Gregorio Manzano oferiren una bona imatge davant el vigent campió de la Lliga grega

Mallorca 1
Olympiakos 1
Mallorca: Moyà, Héctor, Ballesteros, Ramis, Fernando Navarro, Basinas, Borja Valero, Ibagaza, Varela, Jonás i Webó.
També jugaren Tuni, Pereyra, Víctor, Trejo i Dani.
Olympiakos: Nikopolidis, Patsatzoglou, Antzas, Raúl Bravo, Stoltidis, Núñez, Djordjevic, Zewlakow, Marko Ne, Galletti i Konstantinou.
També jugà Felix.
ÀRBITRE: Konrad Plautz. Amonestà Patsatzoglou i Zewlakow, de l'Olympiakos, i Fernando Navarro, del MAllorca. gols: 0-1: minut 26, Konstantinou.
1-1: minut 34, Ibagaza, de panl.

El Mallorca finalment jugà un partit de pretemporada davant un rival de gran entitat i sortí amb el cap ben alt d'aquest compromís. Semblava que les cartes vermellenques s'havien de posar damunt la taula amb l'Olympiakos, actual campió de la Lliga grega, i el resultat va ser bastant satisfactori. L'empat del resultat (1-1) reflecteix bé el que va ser aquest duel, marcat per la igualtat i les ocasions desaprofitades.

Un llançament de falta d'Ibagaza en el minut 6 ja va advertir que el Mallorca volia mostrar que és un equip a tenir en compte aquesta temporada. El tir de l'argentí anà per damunt el pal de la porteria de Nikopolidis, però donava a entendre que els de Manzano volien anar a les totes.

Malgrat les bones intencions de l'equip illenc, fou l'Olimpiakos el que s'avançà primer en el marcador. Un xut de Konstantinou en el minut 26 posava l'equip amb 0-1 al marcador.

A partir d'aquí, el Mallorca intentà pressionar el màxim possible. Manzano va fer seure a la banqueta Varela i en el seu lloc posà Tuni. El jugador solleric es reivindicà en aquesta ocasió i va ser en tot moment una de les peces més importants i actives del duel.

Al final arribà la recompensa dels intents vermellencs, arribà en forma de penalt en una jugada protagonitzada per Jonás. Ibagaza fou l'encarregat de tirar la pena màxima i, després de dos llançaments anul·lats, finalment marcà el gol de l'empat en el minut 34.

A partir d'aquí tot va ser un intercanvi d'ocasions per part d'ambdós equips. A la segona part, el ritme del duel va ser encara més trepidant. Les oportunitats per a uns i altres venien paulatinament i varen ser encomiables els esforços de tots dos equips per aconseguir la victòria.

Malgrat que Webó intentà en nombroses ocasions marcar el gol de la victòria vermellenca, no va tenir sort de materialitzar les seves ocasions.

Fins al final, el Mallorca demostrà que guanya en solidesa i que els jugadors formen poc a poc un bloc consistent tant en atac com en defensa.

L'única cosa a dir és que els de Manzano continuen amb els mateixos problemes d'efectivitat cap a la porteria rival. Tal vegada la possibilitat de fitxar un nou davanter solucioni aquesta mancança crònica de l'equip, més necessitat que mai del gol.