algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

L' Atlètic fitxa Simao per 20 milions

L'extrem portuguès signarà per cinc anys amb l'equip matalasser

EFE. Madrid.
Simao Sabrosa, exfutbolista del Benfica, passarà avui el reconeixement mèdic amb l'Atlètic de Madrid, previ a la signatura del seu contracte amb l'equip blanc-i-vermell per les pròximes cinc temporades, després d'acordar la seva incorporació en un traspàs xifrat en 20 milions d'euros més dos jugadors. L'extrem portuguès, la presentació del qual serà en els pròxims dies, és el setè fitxatge de l'Atlètic per a la pròxima campanya, després de Christian Abbiati (Milan), Raúl García (Osasuna), Luis García (Liverpool), Cléber Santana (Sants), Diego Costa (Sporting de Braga) i Diego Forlán (Vila-real).

El futbolista, que veurà des de la llotja del Vicente Calderón el partit de dissabte de l'Intertoto davant el Gloria Bistrita romanès, va aterrar ahir a primera hora del capvespre a l'aeroport de Madrid-Barajas, on va destacar que estava «molt content» d'incorporar-se a l'equip, amb el qual espera fer «grans coses». Elegit millor jugador de la passada campanya en la Lliga portuguesa, l'extrem, de 28 anys, ha militat les darreres sis temporades en el Benfica, durant les quals s'ha convertit en el capità i en el futbolista més important del club de Lisboa. A més, en totes aquestes campanyes ha superat els deu gols, llevat de la 2005-06.

En la Lliga 2001-02 en va marcar onze en 26 partits; el 2002-03 en va aconseguir 18 en 33; el 2003-04 va batre la porteria rival 12 vegades en 31 partits; el 2004-05 va aconseguir 15 dianes en 34 enfrontaments; i la passada temporada en marcà onze en 24 partits, sempre jugant de titular, i quatre gols més en Copa de la UEFA.

Abans, Simao va jugar dues temporades en el Barcelona, amb el qual va disputar 45 partits de Lliga i va marcar tres gols. També va jugar setze partits en competició europea amb el conjunt blaugrana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.